Πάτρα: Δεκτό το αίτημα από την ηγεσία της ΕΛΑΣ

Ικανοποίηση από τονεπικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτη Κίνηση Αστυνομικών Αχαΐας» και μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, Γιώργο Αγγελόπουλο, για την υλοποίηση της πρότασης από την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, για συγκρότηση ομάδων ενστόλων κατά τις καρναβαλικές παρελάσεις.

ΕΛΑΣ Α. Τσαπικούνης, Γ. Αγγελόπουλος

Την ικανοποίησή του εκφράζει ο επικεφαλής της παράταξης «Αδέσμευτη Κίνηση Αστυνομικών Αχαΐας» και μέλος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ, Γιώργος Αγγελόπουλος, για την υλοποίηση της πρότασης από την τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ, για συγκρότηση ομάδων ενστόλων σε υπηρεσίες μέτρων τάξης κατά τη διεξαγωγή των καρναβαλικών παρελάσεων.

«Επιτέλους, μετά από αρκετά έτη και παρά τις προτάσεις που είχαν υποβληθεί, οι διατιθέμενοι σε υπηρεσία μέτρων τάξης, βρέθηκαν πλέον υπό τη μορφή ομάδων και όχι κατά μόνας σε όλο το μήκος της οδού Κορίνθου. Αφενός μεν η δέσμευση των προαναφερόμενων υπηρεσιακών παραγόντων για επικαιροποίηση του υφιστάμενου υπηρεσιακού σχεδιασμού, αφετέρου δε η υποβολή της πρότασης μας μέσω της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε και στο μέλλον, στην άριστη συνεργασία ούτως ώστε να επιλυθούν περαιτέρω προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό του νομού μας», ανέφερε ο κ. Αγγελόπουλος.

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις του κ. Αγγελόπουλου με τον περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγο Ανδρέα Τσαπικούνη και τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας, ταξίαρχο Θεόδωρο Τσάτσαρη.

ΕΛΑΣ

Γ. Αγγελόπουλος, Θ. Τσάτσαρης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Αμαλιάδα – Στο Νοσοκομείο του Ρίου η 42χρονη ασθενής

Πάτρα: Στο Καραμανδάνειο ο Άδωνις Γεωργιάδης – Πώς «απάντησε» σε διαμαρτυρόμενους ΒΙΝΤΕΟ

Ψαθούρα: Αυτός είναι ο 29χρονος υποσμηναγός που σώθηκε μετά την πτώση του F-16

«Εφεραν στην Πάτρα τον Βελζεβούλ!» – Αντιδράσεις για τους «καρναβαλικούς» δαίμονες ΦΩΤΟ

Πατρινό Καρναβάλι: Ηχητικά από γάμους… στις παρελάσεις! Καταγγελτικός ο πρόεδρος του Σωματείου στην «Π»

Πάτρα: Απίστευτες καταγγελίες για τα Καρναβαλικά πάρτι – Στριμωξίδι, ακριβά, άνευ κοκτέιλ και ποτό σε πλαστικό!