Πάτρα: Διαγωνισμός για τις νησίδες

image 615802
Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό ύψους 200 χιλιάδων ευρώ για την ανάδειξη αναδόχου που θα αναλάβει τις εργασίες καθαρισμού και συντήρησης των νησίδων τμήματος του εθνικού οδικού διακηρύσσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν την φροντίδα των δέντρων, τη φύτευση και συντήρηση χώρων πρασίνου, την συντήρηση διακοσμητικών κήπων ή κήπων αναψυχής, τον καθαρισμό από αγριόχορτα και το κλάδεμα δέντρων και θάμνων.
Οι θέσεις που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες είναι: 1) ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών από κόμβο Κουρτέση έως Διγενή Ακρίτα, 2) ΠΕΟ Πατρών-Πύργου από Παπαφλέσσα έως Παραλία Πατρών, 3) Πατρών-Τριπόλεως από Ταμπάχανα έως είσοδο νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα, 4) Μίνι Περιμετρική από κόμβο Κουρτέση έως Ταμπάχανα, 5) Ελευθερίου Βενιζέλου από Ακτή Δυμαίων έως Περιμετρική, 6) Παραγλαύκειες Οδοί από Ακτή Δυμαίων έως Περιμετρική.
Από την διακήρυξη προβλέπεται ότι η διαμόρφωση της κόμης των δέντρων και των θάμνων, η κοπή των χόρτων και η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται τουλάχιστο τέσσερις φορές τον χρόνο από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Το πότισμα θα γίνεται κατά την θερινή περίοδο συνολικά 25 φορές κατ’ έτος.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 24 μήνες από την υπογραφή της.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

καικα μαντανικα 0001
collage 51 e1627202401363
santor 0037
δουζδαμπανηςφωτο