Πάτρα: Διήμερη νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας στην Περιμετρική

Από την Ολυμπία Οδό ανακοινώθηκε ότι εξαιτίας εργασιών στο σύστημα λειτουργίας των καμερών στις σήραγγες της περιμετρικής Πατρών, θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

Νυχτερινός αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί στην Περιμετρική Οδό της Πάτρας μεταξύ των κόμβων Πάτρα-Κ1 και Εγλυκάδας τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για την εκτέλεση εργασιών βαθμονόμησης και δοκιμών της εύρυθμης λειτουργίας των καμερών του συστήματος αυτόματης ανίχνευσης συμβάντων των σηράγγων της Ευρείας Παράκαμψης Πάτρας,θα πραγματοποιηθεί ολιγόωρη νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα μεταξύ των κόμβων Πάτρας – Κ1 (Χ.Θ. 205,150) και Εγλυκάδας (Χ.Θ. 212,600) ως ακολούθως:

  • τη Δευτέρα 19/7 από τις 21:00 έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Πύργο και
  • την Τρίτη 20/7 από τις 21:00 έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ρυθμίσεων, η κυκλοφορία προς Πύργοθα εκτρέπεται από τον Κόμβο Πάτρας – Κ1 και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών, Κανελλοπούλου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Ακτή Δυμαίων, Ελευθερίου Βενιζέλου και θα επανέρχεται στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών μέσω του Κόμβου της Εγλυκάδας.

Αντίστοιχα, η κυκλοφορία προς Αθήνα θα εξυπηρετείται μέσω των οδών: Ελευθερίου Βενιζέλου, Ακτής Δυμαίων, Τριών Ναυάρχων, Αγίου Ανδρέα, Νόρμαν, Ηρώων Πολυτεχνείου, Κανελλοπούλου και θα επανέρχεται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Πατρών στο ύψος του κόμβου Πάτρας-Κ1.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ