Πάτρα – Δίκη για το φόνο Κλουτσινιώτη: Το σπαρακτικό «γιατί» από τη μητέρα της 37χρονης Χριστίνας ΒΙΝΤΕΟ

Οι καταθέσεις ξεκίνησαν με την Αικατερίνη Κλουτσινιώτη, μητέρα της δολοφονημένης Χριστίνας.

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών, όπου ξεκίνησε η δίκη για την δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του επίσης δολοφονημένου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, στην περιοχή του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο, στις 9 Ιουνίου 2020.

Στόχος της επίθεσης, ήταν –όπως φαίνεται- ο σύζυγός της, ο οποίος την ημέρα εκείνη γλύτωσε με σοβαρά τραύματα, από την ενέδρα θανάτου που είχαν στήσει δύο άτομα, αλλά, δολοφονήθηκε έναν χρόνο μετά, τον Μάιο του 2021.

Στο δικαστήριο που ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει αρκετές ημέρες, επικρατούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με διπλούς ελέγχους όλων των εισερχομένων. Οκτώ άτομα κατηγορούνται ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί ή συνεργοί για την δολοφονία της 37χρονης γυναίκας και την απόπειρα δολοφονίας του άνδρα της.

Πέντε εξ αυτών, είναι προσωρινά κρατούμενοι και κάθονται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ άλλα τρία, που από το κατηγορητήριο τους αποδίδεται ρόλος συνεργού, εκπροσωπούνται από δικηγορους και μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται και ένας γνωστός εφοπλιστής, στον οποίο ανήκε το φουσκωτό σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να μεταβούν και να διαφύγουν από την Ζάκυνθο μετά τον φόνο.

Ολοι τους δήλωσαν αθώοι και ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Οι καταθέσεις ξεκίνησαν με την εξέταση της μητέρας της 37χρονης, η οποία θέλησε να μάθει «γιατί;» της στέρησαν την κόρη της.

Μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, ο ποινικολόγος Θόδωρος Μαντάς από την Πολιτική Αγωγή, προχώρησε σε δηλώσεις κάνοντας λόγο για μία συγκλονιστική κατάθεση από την πλευρά της μητέρας της αδικοχαμένης 37χρονης.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop