Πάτρα: Δημοπρασία για νέο υπόγειο πάρκινγκ – Κοντά στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Το τελευταίο διάστημα προχωρούν οι εργασίες στον σταθμό και φαίνεται πως η νέα υποδομή της πόλης δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη δημοτική αρχή που με τον δικό της τρόπο προσπαθεί να πλαισιώσει την περιοχή με τις κατάλληλες υποδομές.

Πάτρα: Δημοπρασία για νέο υπόγειο πάρκινγκ - Κοντά στο σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Πλησιάζει η ώρα που θα αποκτήσει ζωή η γειτονιά γύρω από τον νέο τερματικό σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ της Αχαΐας στο κτίριο των πρώην Μύλων του Αγίου Γεωργίου, στην Οθωνος Αμαλίας, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Το τελευταίο διάστημα προχωρούν οι εργασίες στον σταθμό και φαίνεται πως η νέα υποδομή της πόλης δεν έχει αφήσει ασυγκίνητη τη δημοτική αρχή που με τον δικό της τρόπο προσπαθεί να πλαισιώσει την περιοχή με τις κατάλληλες υποδομές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο νέος σταθμός του ΚΤΕΛ θα δημιουργήσει ανάγκες στάθμευσης στους γύρω δρόμους. Στην περιοχή υπάρχει ο δημοτικός χώρος στάθμευσης του Αγίου Διονυσίου, αλλά σε ακόμα καλύτερη θέση, ακριβώς απέναντι από το ΚΤΕΛ, βρίσκεται η πλατεία Δροσοπούλου, η οποία διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ που ανήκει στον Δήμο.

Στο παρελθόν ο χώρος λειτουργούσε ως ιδιωτική επιχείρηση. Οπως έμαθε η «Π», πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα διενεργηθεί φανερή, προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του ακινήτου του Δήμου, συνολικού εμβαδού 2.315,04 τ.μ., το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως υπόγειος στεγασμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της «Π», τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταρτιστούν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου οι όροι του διαγωνισμού, αλλά και να γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος της δημοπρασίας

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αχαΐα – Τραγωδία στη Βαλμαντούρα: Η Θεώνη Παντελή είναι η 59χρονη που καταπλακώθηκε από τρακτέρ
Πάτρα - ΕΡΑ Δασυλλίου: Οι ραδιοθάλαμοι μετατρέπονται σε μουσείο - ΦΩΤΟ
Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του Δήμου για την απελευθέρωση της πόλης - Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών ΦΩΤΟ
Πάτρα: Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο θέλει ρεκτιφιέ - Επικίνδυνη αποστολή σε 50 μέτρα ύψος!