Πάτρα – Δημοτική Μουσική: Δράση με αποδέκτη τα παιδιά σε τρεις φάσεις

Τίτλος της δράσης η οποία είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Πάτρας «Music and child».

ΠΑΤΡΑ

H Δημοτική Μουσική του δήμου της Πάτρας προχωρά φέτος στην υλοποίηση μιας νέας δράσης η οποία έχει αποδέκτη τα παιδιά.

Τίτλος της δράσης η οποία είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην πόλη της Πάτρας «Music and child». Έχει στόχο τη συμμετοχή σε αυτή όλου του σχολείου και όχι κάθε τάξης ξεχωριστά και θα ολοκληρωθεί σε τρείς κύκλους.

Στον α’ κύκλο οι μαθητές κάθε σχολείου από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση θα έρθουν σε επαφή με το μουσικό σύνολο της Δημοτικής Μουσικής. Σε αυτόν τον κύκλο η επαφή της Δημοτικής Μουσικής με το σχολείο θα γίνεται στο σχολικό του συγκρότημα.

Ο β’ κύκλος περιλαμβάνει την ξενάγηση και εκπαίδευση του μαθητή σε πνευστά και κρουστά μουσικά όργανα. Ο μαθητήςθα επισκέπτεται το κτίριο της Δημοτικής Μουσικής (Αγίου Διονυσίου 12-16- 20s όροφος), συνοδευόμενος από τον γονέα του.

Κατά τον γ’ κύκλο προβλέπεται η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο Δημοτικό Ωδείο για την απόκτηση τίτλου σπουδών – Πτυχίο -Δίπλωμα.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός με επιστολή του προς τις διευθύνσεις των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Πάτρα έχει απευθύνει ήδη ανοικτή πρόσκληση για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ