Πάτρα: Δημότης έγινε «μπαλάκι» υπηρεσιών μετά από ατύχημα – Πως βρήκε άκρη

Οδηγούσε δίκυκλο επί της οδού Μαραθωνομάχων Εγλυκάδας όταν ξαφνικά έπεσε σε ασφάλτινο σκαλοπάτι

Πάτρα: Δημότης έγινε «μπαλάκι» υπηρεσιών μετά από ατύχημα - Πως βρήκε άκρη

Αντιμέτωπος με τη θλιβερή πραγματικότητα εξυπηρέτησης από υπηρεσίες του Δημοσίου βρέθηκε ένας Πατρινός -του οποίου τα στοιχεία διαθέτει η «Πελοπόννησος»- που δυσκολεύτηκε πολύ να βγάλει άκρη για το πώς θα αποζημιωθεί για ένα ατύχημα με τη μηχανή του αλλά και πώς θα φτιαχτεί ένα σημείο του δρόμου όπου προκλήθηκε το ατύχημά του.

Ο άτυχος συμπολίτης ενώ οδηγούσε το δίκυκλό του επί της οδού Μαραθωνομάχων στην Εγλυκάδα, είδε ξαφνικά μπροστά του ένα σημείο όπου είχαν εκτελεστεί έργα, είχε καλυφθεί η τρύπα με χώμα, αλλά είχε παραμείνει ένα σημείο ασφάλτου σαν σκαλοπάτι χωρίς σήμανση. Αυτό ήταν. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, έπεσε, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί, αλλά στη μηχανή του προκλήθηκαν φθορές στο λάστιχο, τη ζάντα και την τσάντα.

Αφού πέρασαν μερικές ημέρες, μιας και μεσολαβούσαν οι μέρες του Πάσχα, ο συμπολίτης άρχισε να ψάχνει να βρει το δίκιο του. Πήγε στη ΔΕΥΑΠ, που γνώριζε ότι εκτελούσε έργα στην περιοχή και ζήτησε να του πουν με ποιον τρόπο θα αποζημιωθεί, να καλυφθεί σωστά το σημείο αλλά και να τοποθετηθεί ειδική σήμανση για τις βραδινές ώρες που δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός.

Προχθές, ο πρωταγωνιστής του συμβάντος πήγε στον Δήμο, στη συνέχεια στη ΔΕΥΑΠ, έπειτα στα γραφεία του Ανατολικού Διαμερίσματος και ξανά πίσω στη ΔΕΥΑΠ. Πέρασε από συνολικά έξι γραφεία, μίλησε με έξι άτομα, αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε ως αρμόδιος για να λύσει το πρόβλημα. Με λίγα λόγια, έγινε «μπαλάκι» μέσα σε δύο ημέρες, χάνοντας το μεροκάματό του, καθώς προείχε να αποζημιωθεί για τις φθορές στη μηχανή του.

«Οι υπεύθυνοι με έκαναν μπαλάκι. Ηθελα να ήξερα δεν μπορούν να τα λύσουν αυτά τα πράγματα; Τόσες κακοτεχνίες. Φτιάχνουν ένα πρόβλημα με μπάλωμα και εμφανίζεται άλλο. Πήγα την πρώτη ημέρα και δεν έβγαλα άκρη. Αναγκάστηκα να πάω και χθες. Αφού εμείς πληρώνουμε, γιατί δεν τα φτιάχνουν;» είπε στην «Π».

Στη συνέχεια, αφού ενημερώθηκε για τη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθήσει, μετέβη στην Αστυνομία για να καταγγείλει το συμβάν, αλλά και πάλι δεν έβρισκε άκρη.

Ο πρόεδρος του Ανατολικού Διαμερίσματος Δημήτρης Αναγνωστόπουλος -στον οποίο για καλή του τύχη σκέφτηκε να πάει- προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει και κάλεσε τον εργολάβο που εκτελεί τα έργα στην οδό Μαραθωνομάχων, ο οποίος δέχθηκε να καλύψει τις ζημιές που προκλήθηκαν στο μηχανάκι. «Με βοήθησε πολύ ο πρόεδρος, ο κ. Αναγνωστόπουλος. Μόλις μπήκα στο γραφείο, μου εξήγησε την κατάσταση, μου είπε ότι χθες τοποθετήθηκαν σημάνσεις σε ορισμένα σημεία, όπως έπρεπε, και κάλεσε μπροστά μου τον εργολάβο για να βρούμε λύση. Μπορεί κάποιοι να με έκαναν μπαλάκι, αλλά βρέθηκε και ένας άνθρωπος που με βοήθησε» κατέληξε ο συμπολίτης, εμφανώς ικανοποιημένος που βρέθηκε άκρη έστω και μετά από ταλαιπωρία.

Διαβάστε επίσης:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πάτρα: «Με σώσατε», νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα ναρκωτικών, η «τιμωρία» μαθητών

Βύρωνας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του 32χρονου

Η Μαρίνα Σάττι χασμουριόταν την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του Ισραήλ ΒΙΝΤΕΟ

Μητσοτάκης από τη Χίο: Η πολιτική σταθερότητα είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών

Παραδόθηκε ύποπτος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη στο Ρέντη

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ