Πάτρα: Δωρεάν rapid test από σήμερα για εργαζόμενους στην εστίαση, μετά από αίτημα του ΣΚΕΑΝΑ

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) είχε ζητήσει τη διενέργεια δωρεάν rapid test για τους εργαζόμενους στον κλάδο της εστίασης.

rapidtestt

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (ΣΚΕΑΝΑ) όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε, είχε ζητήσει μέσω του τέως προέδρου του συλλόγου και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Σπύρο Στεργίου, να διενεργούνται δωρεάν rapid test, για τους εργαζόμενους στην εστίαση. Το αίτημα αυτό έγινε δεκτό και από σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Επιμελητήριο Αχαΐας θα πραγματοποιούνται έλεγχοι αποκλειστικά για τον κλάδο της εστίασης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΕΑΝΑ:

Ο ΣΚΕΑΝΑ ευχαριστεί δημόσια τον πρόεδρο της ΕΦΕΠΑΕ και του Επιμελητηρίου Αχαΐας κύριο Πλάτωνα Μαρλαφέκα , τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, κύριο Γιάννη Καρβέλη και τον κύριο Χαράλαμπο Μπακόπουλο για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας (23.7.2021), μέσω του τέως προέδρου μας και μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου, Σπύρου Στεργίου, που αφορά τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους του κλάδου της εστίασης, για δωρεάν rapid  test, στο Επιμελητήριο Αχαΐας, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα μόνο για την εστίαση, καθημερινά από τις 8:30 π.μ. έως τις 14:30 μ.μ. πλην Τρίτης. Η διενέργεια των test ξεκινάει από αύριο.Σημείωση!! ΜΟΝΟ για αύριο, λόγω πρώτης ημέρας, η λήψη των test θα ξεκινήσει από τις 10:00 π.μ. και μετά.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ