Πάτρα: «Δύο μέρες – Μία νύχτα» απόψε και την Τετάρ΄τη

Η λέσχη Εκτός Γραμμής Πάτρας φιλοξενεί το πολιτιστικό διήμερο με τίτλο «Δύο μέρες – Μία νύχτα»Ταυτόχρονα, θα είναι ανοιχτή για καφέ – τσάι και ζωντανές συζητήσεις

ΠΑΤΡΑ

Για τέταρτη χρονιά, η λέσχη Εκτός Γραμμής Πάτρας φιλοξενεί το πολιτιστικό διήμερο με τίτλο «Δύο μέρες – Μία νύχτα». Κατά τη διάρκεια της διήμερης αυτής διοργάνωσης, φιλοξενούμε χειροτέχνες οι οποίοι εκθέτουν στο χώρο της λέσχης τις δημιουργίες τους. Ταυτόχρονα, η λέσχη θα είναι ανοιχτή για καφέ – τσάι και ζωντανές συζητήσεις !

Οπως σημειώνεται: «Είναι μεγάλη χαρά για εμάς αν καταφέρουμε να δώσουμε ένα – έστω και μικρό για τα δεδομένα μας – βήμα σε καλλιτέχνες, σε ανθρώπους που έχουν για εργαλεία την τέχνη τους και δημιουργούν με το μεράκι τους, από μηδενική βάση. Σε αυτή τη βάση προσκαλούμε στη λέσχη τους χειροτέχνες για τη διήμερη έκθεση. Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε και να στηρίζουμε αυτούς τους χειροτέχνες οι οποίοι λειτουργούν συλλογικά, χωρίς μεσάζοντες και εμπορικά χαρακτηριστικά. Μέσα από αυτή την κατεύθυνση της τέχνης θεωρούμε ότι μπορούμε να περιγράψουμε μια άλλη πορεία για την καθημερινότητά μας, πιο απελευθερωμένη, πιο προσιτή, πιο οικεία για τα λαϊκά στρώματα».

Πρόγραμμα εκδηλώσεων :

Τρίτη 29 Νοεμβρίου

17.00 Άνοιγμα λέσχης – έκθεσης χειροποίητων δημιουργιών

19.00 Ποιητική βραδιά. Οι Δημήτρης Γκιούλος, Μαργαρίτα Κομνηνού, Φάνης Παπαγεωργίου και Έλενα Πολυγένη διαβάζουν ποιήματά τους και συζητούμε για αυτά. Δίνουμε ελεύθερο βήμα σε όποιους/ες θέλουν να παρουσιάσουν ποιήματά τους.

21.00 Κλείνουμε την πρώτη μέρα με ένα JAZZ αφιέρωμα, καλά ποτά και ζωντανή διάθεση για κουβέντα.

Τετάρτη 30 Νοέμβρη

10.00 Άνοιγμα λέσχης

11.00 Brunch στη λέσχη – Φέρνετε και παίρνετε ελεύθερα

12.00 Workshop Χειροποίητο βραχιόλι – Παίζουμε με κλωστές και με χρώματα

15.00 Workshop Φωτογραφίας

18.00 Πολι-τικο / Πολι-κακό κομικ: Παρουσίαση βιβλίων κομικ του ZGUR και χαλαρή κουβέντα για το συνδυασμό καρτούν και πολιτικής.

21.00 Ψήσιμο – Φαγοπότι μετά μουσικής

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments