Πάτρα: «Έχεις μάτια το φεγγάρι…» απόψε στο Μηχανουργείο
Η Ακριβή Αποστολάτου και ο Χρήστος Κριθαράκης σε ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, στις 9.30 το βράδυ, στο Μηχανουργείο, στην Πάτρα.
«Έχεις μάτια το φεγγάρι…» είναι ο τίτλος της μουσικής παράστασης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 19/04/2023 στις 9.30 το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού Μηχανουργείου, στην Πάτρα.
Η Ακριβή Αποστολάτου κι ο πιανίστας Χρήστος Κριθαράκης συνομιλούν μουσικά με τον ποιητικό λόγο του Μάνου Ελευθερίου και μας καλούν με όχημα τα τραγούδια σ’ ένα ταξίδι ιστορικής μνήμης και συναισθήματος.
Η είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για κρατήσεις τραπεζιών μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6937492516.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το AI προκαλεί σεισμό στη λογοτεχνία με ένα από τα best sellers της χρονιάς
iPhone: Από την Κίνα στην Ινδία η παραγωγή της Apple
Η Coffee Island Χρυσός Χορηγός στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Πάτρας 2026 «Φάνης Τσιμιγκάτος»
AI drift: Τι συμβαίνει όταν αφήνουμε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει όλο και περισσότερα για εμάς
Μαγνητικό πεδίο Γης: Πώς η αποκωδικοποίησή του μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ
