Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Μαγδαληνή Παλιούρα – Σήμερα η κηδεία της
Την αποχαιρετά σήμερα η τοπική κοινωνία σήμερα. Εφυγε πρόωρα από τη ζωή
«Εφυγε» από ανακοπή στα 62 χρόνια της η Μαγδαληνή Γεωργίου Παλιούρα σύζυγος του διευθυντή του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστα Ραυτόπουλου, με τον οποίο είχαν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον Σπύρο και τη Μαρία Ραυτοπούλου.
Η εκλιπούσα ήταν απόφοιτος ΚΑΤΕΕ Τεχνολόγων Μηχανικών και εργαζόταν ως υπάλληλος του Τμήματος Β΄ Λογιστηρίου και Διοικητικού στο κατάστημα Πάτρας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην οδό Αγίου Ανδρέου, απ’ όπου είχε βγει σε σύνταξη το 2013. Ομως από το 2008 έδινε μια γενναία μάχη απέναντι σε μια δύσκολη και σπάνια νευρολογική ασθένεια, από την οποία και τελικά υπέκυψε ξημερώματα Κυριακής.
Ηταν μια σπάνια γυναίκα που διακρινόταν για την ευσυνειδησία, την υπευθυνότητα και την επιμέλεια στην εργασία της, ούσα ιδιαίτερα αγαπητή στους συναδέλφους και τους προϊσταμένους της.
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα Δευτέρα (ώρα 13:00) στον Ιερό Ναό Αγγέλων του Α΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου, όπου θα γίνει και η ταφή της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
12 12 12: Η νέα σειρά του Apple TV που παντρεύει το Heat με το GTA
Νεπάλ: Τραγωδία δίχως τέλος, τουλάχιστον 389 νεκροί και εκατοντάδες αγνοούμενοι
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
PlayStation Plus Σεπτεμβρίου 2026: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια
