Πάτρα: Εκπαιδευτική επίσκεψη του Γυμνασίου Καστριτσίου στο Καρναβαλικό Εργαστήρι

Η επίσκεψη αφορούσε σε όλο το Γυμνάσιο και το Καρναβαλικό Εργαστήρι επισκέφτηκαν 200 μαθητές με τη συνοδεία των καθηγητών τους.

Γυμνάσιο Καστριτσίου

Στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, το μεσημέρι της Πέμπτης 8ης Δεκεμβρίου επίσκεψη στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων πραγματοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου Καστριτσίου (διευθύντρια: Σταυρούλα Σκαρπέλου).

Γυμνάσιο Καστριτσίου

Η επίσκεψη αφορούσε σε όλο το Γυμνάσιο και το Καρναβαλικό Εργαστήρι επισκέφτηκαν 200 μαθητές με τη συνοδεία των καθηγητών τους. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, είχαν διεξοδική ενημέρωση για την ιστορία του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, την τεχνοτροπία των καρναβαλικών αρμάτων και το εύρος των κατασκευών που πραγματοποιούνται εκεί παίρνοντας μια σφαιρική αλλά ικανή εικόνα των δραστηριοτήτων που επιτελούνται στο Καρναβαλικό Εργαστήρι από τον υπεύθυνο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου, δημιουργό, κατασκευαστή Νίκο Λιβάνη και την Χριστίνα Κουφάκη, εξωτερική συνεργάτη της ΚΕΔΗΠ.

Γυμνάσιο Καστριτσίου Γυμνάσιο Καστριτσίου

Ήταν μια ενδιαφέρουσα και γόνιμη διδακτική επίσκεψη που έδωσε χρώμα Καρναβαλιού, της μεγάλης και αγαπημένης γιορτής της νεολαίας στους μαθητές του Γυμνασίου Καστριτσίου, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της πρώτης διοργάνωσης στην μετά την πανδημία εποχή αποδεικνύοντας τον σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο του Καρναβαλικού Εργαστηρίου και τη σύνδεση των εκπαιδευτικών καρναβαλικών δράσεων της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας με την εκπαιδευτική κοινότητα.

Γυμνάσιο Καστριτσίου

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments