Πάτρα: Εκτός Ψυχιατρικής ο γνωστός ποινικός – Σειρά τώρα έχει ο Εισαγγελέας

Όπως αποκάλυψε χθες το pelop.gr, με εισαγγελική εντολή ο άνδρας μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική Κλινική, προκειμένου να αξιολογηθεί εάν η κατάσταση του χρήζει νοσηλείας.

ψυχιατρική

Πρώτη Ενημέρωση: Από το Αστυνομικό μέγαρο της Ερμού, στη Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο και από εκεί στα Δικαστήρια Πατρών προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, θα μεταφερθεί σήμερα ο νεαρός Πατρινός που απασχόλησε τις αρχές, μετά την καταγγελία για πρόκληση επεισοδίου με συγγενικό του πρόσωπο και οπλοφορία.

Στην Ψυχιατρική του Ρίου ο Πατρινός «πιστολέρο» – Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Όπως αποκάλυψε χθες το pelop.gr, με εισαγγελική εντολή ο άνδρας μεταφέρθηκε στη Ψυχιατρική Κλινική, προκειμένου να αξιολογηθεί εάν η κατάσταση του χρήζει νοσηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η γνωμάτευση των γιατρών ήταν αρνητική σχετικά με τον εγκλεισμό του στην Κλινική.

Έτσι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Η ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ

Στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr θα μεταφερθεί κατόπιν Εισαγγελικής εντολής, ο νεαρός – γνωστός από τη “νύχτα” –  που νωρίς σήμερα το μεσημέρι προσήχθη στην Ασφάλεια Πατρών, έπειτα από καταγγελία για πρόκληση επεισοδίου με συγγενικό του πρόσωπο, σε σπίτι στην περιοχή της Εύας.

Πάτρα: Προσαγωγή παλιού γνώριμου της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη – Είχε προηγηθεί καταγγελία πως ήταν οπλισμένος

ΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Σ’ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών
πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του άνδρα, κατά την οποία βρήκαν και
κατέσχεσαν τα εξής :

•       (1) επαναληπτική καραμπίνα,
•       (1) πιστόλι με κενό γεμιστήρα,
•       (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο,
•       (1) αυτοσχέδια πλαστική ράβδος,
•       (1) αυτοσχέδια μεταλλική ράβδος,
•       (36) φυσίγγια,
•       (2) ρόπαλα,
•       (1) ξίφος και
•       (1) αλεξίσφαιρο γιλέκο

ψυχιατρική

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ 

Οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν να οπλοφορεί, ωστόσο όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, δεν βρέθηκε όπλο στην κατοχή του. Σε κατ’οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια καραμπίνα, ένα όπλο (ρέπλικα), δυο γκλοπ, δυο ρόπολα, ένα ξίφος και φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας.

Δεν έχει συλληφθεί καθώς δεν υπεβλήθη μήνυση από το συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο ωστόσο προσήλθε στις Αρχές για να καταθέσει. Σε βάρος του νεαρού, σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.