Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Πάτρας τους συνεχάρησαν τονίζοντας ότι αυτή τους η επιτυχία μπορεί να αποτελέσει φάρο για τους επόμενους υποψηφίους.

Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ

Σε εορταστικό κλίμα έγινε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο αγιασμός στο 3ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΠΑΤΡΑΣ. Την τελετή εκτός από τους μαθητές και το Σύλλογο Διδασκόντων τίμησαν με την παρουσία τους η υπεύθυνη για το σχολείο κ. Ελισάβετ Καπαγερίδου, εκπροσωπώντας την αντιδημαρχία Παιδείας, και ο Συντονιστής Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Γεράσιμος Πομώνης.

Μετά τον αγιασμό ακολούθησε απονομή τιμητικού επαίνου στους αποφοίτους που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2022. Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Διεύθυνση του 3ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Πάτρας τους συνεχάρησαν τονίζοντας ότι αυτή τους η επιτυχία μπορεί να αποτελέσει φάρο για τους επόμενους υποψηφίους.

Η είσοδος τους στο Πανεπιστήμιο είναι η επιβράβευση της συνεχιζόμενης προσπάθειας που κατέβαλαν για την κατάκτηση του στόχου τους. Η επιτυχία τους ήταν προσωπική αλλά ταυτόχρονα και συλλογική γιατί η συμβολή των καθηγητών τους ήταν καθοριστικής σημασίας και γι’ αυτό αξίζουν και σε αυτούς συγχαρητήρια.

Αξιοπρόσεκτη ήταν η ποικιλομορφία ανάμεσα τους: απόφοιτοι μικρότεροι ή μεγαλύτεροι, με ή χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, εργαζόμενοι ή μη, υποψήφιοι με άλλη καριέρα που ακολούθησαν τώρα το όνειρό τους ακόμη και απόφοιτοι που μόλις πριν πέντε χρόνια είχαν στα χέρια τους μόνο ένα Απολυτήριο Δημοτικού! Οι επιτυχόντες σε κλίμα έντονης συγκίνησης παρέλαβαν τους επαίνους ενώ απευθύνθηκαν στους νέους μαθητές προτρέποντας τους να έχουν στόχους και να προσπαθούν μέχρι να τους επιτύχουν.

Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ Πάτρα: Έναρξη σχολικής χρονιάς για το 3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δήμος Πατρέων - ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα» αναταράξεων στα δημοτικά του '23
Συμβασιούχοι Δήμου Πατρέων: «Φωνές» για το ποιος τους στηρίζει πιο πολύ
Και στη Ναύπακτο είχαν απλώσει «δίχτυα» μέλη της συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης
Tα σχολεία της Αχαΐας περνούν το test της πανδημίας