Πάτρα: Ενδιαφέρον Σπυράκη για τον Τύπο – Ξενάγηση από την «Πελοπόννησο»

Η Ευρωβουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψηφία Μαρία Σπυράκη, στο περιθώριο της επίσκεψής της, στην Πάτρα, βρέθηκε στην επετειακή έκθεση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, στην Αγορά Αργύρη.

Σπυράκη Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με την Μαρία Σπυράκη

Οι παλιές φιλίες δεν κρύβονται. Πόσω μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με συναδέλφους, που έχουν πορευτεί σε κοινές διαδρομές.

Ο «δικός» μας, Διευθυντής των ΜΜΕ του Ομίλου «Πελοπόννησος» – Αρχισυντάκτης Εκδοσης της «Π» Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είχε πολλά να πει με τη Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μετά την προχθεσινή εκδήλωσης στην «Αγορά Αργύρη», στην Πάτρα, οπότε και την ξενάγησε στον χώρο της Επετειακής Εκθεσης της ΔΕΕΠ Αχαϊας, με παλιά εξώφυλλα και φωτογραφικό υλικό της εφημερίδας.

Η κ. Σπυράκη ρωτούσε να πληροφορηθεί πράγματα για την πορεία και τα πρόσωπα του τοπικού Τύπου, αποδεικνύοντας, για μια ακόμη φορά, το ενδιαφέρον της για το επάγγελμα της καρδιάς της, τη δημοσιογραφία.

Μάλιστα, για μια ακόμη φορά ήταν προσιτή με όλους τους συναδέλφους και απέδειξε ότι διατηρεί στο ακέραιο τη μαχητικότητα και το δημοσιογραφικό δαιμόνιο που τη διέκριναν όταν την παρακολουθούσαμε με το μικρόφωνο ανά χείρας. Το σίγουρο είναι ότι, με την τεκμηριωμένη σκέψη της και τα λογικά της επιχειρήματα, απέδειξε ότι αξίζει μια νέα θητεία στην Ευρωβουλή.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop