Πάτρα: Ενημερωτική δράση του Καραμανδανείου Νοσοκομείου στο ΚΕΤΧ Πάτρας
Ενημέρωσαν στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό για τις υγειονομικές απειλές του καλοκαιριού.
Για κρίσιμα θέματα δημόσιας υγείας αλλά και κανόνες πρόληψης για τις υγειονομικές απειλές του καλοκαιριού, ενημέρωσαν τα μέλη του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού του ΚΕΤΧ Πάτρας, η ιατρική ομάδα του «Καραμανδανείου» Νοσοκομείου Παίδων.
Η ενημέρωση έγινε μετά από σχετική πρόσκληση της Διοίκησης του ΚΕΤΧ στα πλαίσια της πολύπλευρης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και τον Διοικητή της ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη.
Ειδικότερα οι γιατροί ενημέρωσαν το προσωπικό του Κέντρου για μία σειρά θεμάτων που αφορούν ιδίως παιδιά και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες, όπως, πρόληψη και αντιμετώπιση πνιγμών, δήγματα εντόμων, κακώσεις, θερμοπληξία, εγκαύματα ηλιακά και άλλα, καθώς και εποχιακές αλλεργίες.

Την εθελοντική ιατρική ομάδα αποτελούσαν οι: Βασίλειος Αλεξόπουλος επιμελητής Α΄ Χειρουργικής, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του συντονιστή, Αθανάσιος Φίλιας Διευθυντής Παιδιατρικής, Γκαμπριέλα Φεκετέα Διευθύντρια Παιδιατρικής – Παιδοαλλεργιολογίας, Μαρία Αλεξοπούλου Επικουρική Επιμελήτρια Χειρουργικής, Μαριλίζα Ξενοφώντος Ειδικευόμενη ΩΡΛ, Παναγιώτης Τσιπλάκος Ειδικευόμενος Ορθοπαιδικής.
Παρούσα στην διοργάνωση ήταν η Διοικήτρια του Καραμανδανείου, Ασπασία Ρηγοπούλου, στο πρόσωπο της οποίας ο Διοικητής του ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Ευάγγελος Τούντας, τίμησε το υγειονομικό προσωπικό του Παιδιατρικού Νοσοκομείου για την εθελοντική προσφορά του προς το προσωπικό του Κέντρου Εκπαίδευσης. Μάλιστα συμφωνήθηκε να υπάρξει και συνέχεια σε αντίστοιχες ενημερωτικές και προληπτικές δράσεις με το «Καραμανδάνειο» και την στήριξη της 6ης ΥΠΕ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Στα Καλάβρυτα Χατζηνάσιος και Κορκολής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
