Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση από καθηγητές κλινικής νευροψυχολογίας και ψυχιατρικής για Αστυνομικούς
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 22-11-2024, στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου Αχαΐας, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Σύγχρονες υπηρεσίες στο χώρο της κλινικής νευροψυχολογίας και νευροαποκατάστασης και ο ρόλος της Νευροψυχιατρικής στο χώρο της Νευροαποκατάστασης».
Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Κλινικής Νευροψυχολογίας, ΑΠΘ, κ. Λάμπρο Μεσσήνη, τον Επίκουρο Καθηγητή Κλινικής Νευροψυχολογίας, ΑΠΘ, κ. Παναγιώτη Πατρικέλη και την Ψυχίατρο, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, Msc Νευροαποκατάσταση Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κα. Μαρία Σκώκου.
Τις ενημερωτικές εισηγήσεις παρακολούθησαν ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κακούσης, αστυνομικό και πολιτικό Προσωπικό Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Η μυστηριώδης εφαρμογή που εμφανίστηκε σε εκατομμύρια Android τι πραγματικά κάνει
Θρησκευτική κατάνυξη στο Σπήλαιο της Παναγίας Κάτω Δροσιάς ΦΩΤΟ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Samsung ετοιμάζει επαναστατική οθόνη για το S27 που «επισκευάζει» μόνο του τις γρατζουνιές
Ο Ανδρέας Κατσανιώτης στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναιγιαλείου
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
