Πάτρα Ενωμένη: Παρέμβαση για τη Ρομάντζα “Υπογειοποιημένο τρένο, αλλά όχι ένα αντλιοστάσιο;”
Τι αναφέρεται σε αντίστοιχη ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης
Παρέμβαση για το θέμα του αντιλιοστασίου λυμάτων στη Ρομάντζα έκανε η δημοτική παράταξη “Πάτρα Ενωμένη” επισημαίνοντας πως θα μπορούσε και πρέπει να είναι υπογειοποιημένο σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων, συγκρίνοντάς το μάλιστα με το έργο του τρένου.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Το αντλιοστάσιο λυμάτων στη Ρομάντζα έπρεπε ήδη να λειτουργεί προς εξυπηρέτηση χιλιάδων κατοίκων. Το σημείο που έχει επιλεγεί προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των εκεί κατοίκων και οφείλει η Δημοτική Αρχή να το λάβει υπόψη της.
Το αντλιοστάσιο, ανεξαρτήτως του σημείου χωροθέτησης, μπορεί να κατασκευαστεί πλήρως υπογειοπημένο.
Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων θεωρεί ότι ένα μεγάλο έργο, όπως το τρένο, (και καλώς το θεωρεί) πρέπει να είναι υπογειοπημένο, σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.
Είναι τουλάχιστον παράλογο και υποκριτικό να μην ισχυρίζεται το ίδιο και για ένα πολύ μικρότερο έργο όπως το αντλιοστάσιο.
Το θέμα συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο πριν 3 μήνες με πρωτοβουλία της παράταξής μας «Πάτρα Ενωμένη». Η Δημοτική Αρχή, όμως, δεν συγκινείται”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέες πληροφορίες για το MacBook Pro M7 αλλάζουν τα δεδομένα για όσους σκέφτονται να αγοράσουν το M6
O εορτασμός των Αγίων Αναργύρων από τον Σύλλογο Σοποτινών ΦΩΤΟ
Πώς καθαρίζεις το πάπλωμα χωρίς πλύσιμο
Το Pluribus επιστρέφει σε παραγωγή για τη season 2 και η πρεμιέρα πλησιάζει
Πάτρα: 198 χρόνια από την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς ΦΩΤΟ
