Πάτρα Ενωμένη: Ψήφισμα για το ζήτημα της Ουκρανίας

Ψήφισμα για το θέμα της Ουκρανίας κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Νίκου Παπαδημάτου

Δημοτικό Συμβούλιο

Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πατρέων καταδικάζει απερίφραστα την ιμπεριαλιστική και επεκτατική συμπεριφορά της Ρωσίας και στέκεται δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας.

Οφείλουμε να αποδείξουμε εμπράκτως την αλληλεγγύη μας προς τους κατοίκους της Ουκρανίας, αλλά και προς τους Έλληνες που κατοικούν στις βομβαρδιζόμενες περιοχές.

Συνηγορούμε και συμφωνούμε με τις προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης προς την κατεύθυνση της κατάπαυσης του πυρός και υποστήριξης της Ουκρανίας σε συμφωνία με την ανάλογη γενικευμένη προσπάθεια των Δυτικών λαών.

Απαιτείται να συγκεντρώσουμε υποστηρικτικό υλικό (τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα, φαρμακευτικό υλικό, είδη υγιεινής, κ.α.) με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων και να σταλούν άμεσα στους πληγέντες σε συνεργασία με τις κρατικές αρχές.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση της Ρωσίας ότι ο Πατραϊκός λαός αντιδρά και δεν αποδέχεται φασιστικές, ιμπεριαλιστικές και ναζιστικές συμπεριφορές».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ