Πάτρα: Επαναλειτουργεί με Γουρζή η Παιδοψυχιατρική του Καραμανδανείου – Ενημέρωσε την Εισαγγελία ο Καρβέλης

Με την ανάληψη των καθηκόντων από τον καθηγητή Γουρζή, η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου αναμένεται να λειτουργήσει ξανά από το Σάββατο.

Πάτρα: Επαναλειτουργεί με Γουρζή η Παιδοψυχιατρική του Καραμανδανείου - Ενημέρωσε την Εισαγγελία ο Καρβέλης

Mετά το λουκέτο στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου που αποκάλυψε η «Π», o Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, μαζί με τον καθηγητή Ψυχιατρικής Φίλιππο Γουρζή, πήγαν σήμερα Πέμπτη στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών και κατέθεσαν αναφορά ενημερώνοντάς την για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Πάτρα: Λουκέτο στη ψυχιατρική παίδων – «Ζούμε με την αγωνία τι μπορεί να συμβεί στο παιδί μας»

Επίσης, ο κ. Καρβέλης προχώρησε σε διοικητική πράξη παύοντας από τα καθήκοντά της την διευθύντρια της Κλινικής Ευθυμία Λώλου. Τη θέση της πήρε ο καθηγητής Ψυχιατρικής και Διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Φίλιππος Γουρζής.

Οι αναρρωτικές άδειες των τεσσάρων από τους πέντε γιατρους που υπηρετούν στην Κλινική είχε ως αποτέλεσμα την περασμένη Παρασκευή να μην υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει. Αυτό οδήγησε τη διοίκηση του νοσοκομείου στην αναγκαστική αναστολή των νοσηλειών. Το απόγευμα της ίδιας μέρας κλήθηκαν οι γονείς των τεσσάρων παιδιών που νοσηλεύονταν να πάνε να τα παραλάβουν, χωρίς ωστόσο να έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία τους.

Με την ανάληψη των καθηκόντων από τον καθηγητή Γουρζή, η Παιδοψυχιατρική Κλινική του Καραμανδανείου αναμένεται να λειτουργήσει ξανά από το Σάββατο.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος
Γιώργος
9 μήνες πριν

απαράδεκτη η στάση των γιατρών με τις μαϊμού αναρρωτικές άδειες..


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ