Πάτρα: Επί ποδός η ΕΛΑΣ για δυο αγώνες… και έναρξη Καρναβαλιού

Η Αστυνομία της Αχαΐας παίρνει μέτρα στα γήπεδα Αγυιάς και Περιβόλας, έχοντας να επιτηρήσει και την έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, στο κέντρο.

Αστυνομία

Σε εγρήγορση βρίσκεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, λόγω της διεξαγωγής των παιχνιδιών, που θα γίνουν το Σάββατο στην Πάτρα, της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ Β’ της Super League 2 και του Απόλλωνα με την ΑΕΚ για την Basket League. Παράλληλα το βράδυ (στις 21.00) της ίδια ημέρας έχει προγραμματιστεί από τον Δήμο, η Τελετή Εναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2023.

Ο πρώτος αγώνας αρχίζει στις 14.45 στο γήπεδο της Αγυιάς και η δεύτερη αναμέτρηση στις 19.15 στο κλειστό γήπεδο της Περιβόλα. Επειδή λοιπόν, λογικά, απαιτείται αστυνομική δύναμη στα δύο παιχνίδια και στην τελετή, ζητήθηκε από την τοπική ΕΛΑΣ να υπάρξει ενίσχυση.

Οπως πληροφορείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος», θα ισχύσουν έξτρα μέτρα, κάτι που χθες το μεσημέρι συζητήθηκε στο Κλειστό του Απόλλωνα, σε σύσκεψη με τη συμμετοχή της Αστυνομίας και «μελανόλευκων». Αποφασίστηκε, χωρίς εισιτήριο να μην επιτραπεί να πλησιάσει κανείς στο γήπεδο και να γίνει σε όλους διπλός και αυστηρός έλεγχος σε δύο διαφορετικά σημεία, στην είσοδο του περιβάλλοντος χώρου και στην είσοδο. Τα ίδια μέτρα θα ισχύσουν και στον αγώνα Παναχαϊκής – ΑΕΚ Β’.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, πάντως, σε επικοινωνία με τον Απόλλωνα, αυτό που ζήτησε ήταν μόνο 15 προσκλήσεις και όχι εισιτήρια. Παράλληλα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ -μέχρι χθες- δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία με την Παναχαϊκή για εισιτήρια.
Πάντως, τόσο στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή και κυρίως σ’ αυτό με τον Απόλλωνα είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα έχει κόσμο στο πλευρό της, πολύ δε περισσότερο αφού στην Πάτρα έχει Σύνδεσμο, και γενικότερα στη ΝΔ Ελλάδα αρκετούς φιλάθλους.

ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Στη χθεσινή σύσκεψη, εντύπωση προκάλεσε ότι δεν εκπροσωπήθηκε η ΑΕΚ, αλλά συμμετείχαν μόνο άνθρωποι του Απόλλωνα. Ο εκπρόσωπός του στον ΕΣΑΚΕ, Κώστας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Κόντης και η υπεύθυνη γραμματείας, Αγγελική Μπουντοπούλου. Από την Αστυνομία, ο βοηθός ταξιάρχου, Ηλίας Σταθόπουλος, ο διοικητής του 3ου Τμήματος, Χρήστος Κέφαλος και ο υπεύθυνος μέτρων, Ιωάννης Σταθούλιας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments