Πάτρα: Επιχείρηση καθαρισμού ξερών χόρτων από τον Δήμο ΦΩΤΟ
Ο καθαρισμός ξερών χόρτων, θάμνων και κλαδιών ξεκίνησε από το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων από την Μ. Πέμπτη 2/05/2024.
Επιχείρηση καθαρισμού ξερών χόρτων, θάμνων και κλαδιών ξεκίνησε το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Πατρέων από την Μ. Πέμπτη 2/05/2024.
Οι εργασίες άρχισαν στην Ηρώων Πολυτεχνείου και θα συνεχιστούν μέχρι την πλαζ. Αρχικά γίνεται κοπή και καθαρισμός και σε δεύτερη φάση θα γίνει καλλωπισμός των θάμνων.

ΑΥΤΟΨΙΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, μετά τις πλατείες Τριών Ναυάρχων και Εθνικής Αντίστασης, πραγματοποίησε αυτοψία με μικτό κλιμάκιο του Δήμου Πατρέων στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην οποία, πέρα των κομμένων και ξεριζωμένων δέντρων τα οποία θα αντικατασταθούν και την εκτεταμένη καταστροφή του γκαζόν, το οποίο επίσης θα αντικατασταθεί, διαπιστώθηκε και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων εντός παρτεριών, βλάβες στο σιντριβάνι κ.α.
Ο Αντιδήμαρχος είχε συνομιλία με αρκετούς καταστηματάρχες οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου, που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, να ανασυγκροτήσει τις πλατείες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
