Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων

Στην έκθεση του Φώτη Κόντογλου και τα ιστορικά αρχεία

Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι επισκέψεις και ξεναγήσεις φορέων, ομάδων και συλλογικοτήτων στη Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών, όπου έως τις 15 Μαρτίου θα φιλοξενείται η έκθεση με εικαστικά και λογοτεχνικά έργα του Φώτη Κόντογλου. Ανάλογες επισκέψεις και ξεναγήσεις πραγματοποιούνται και στο Ιστορικό καταφύγιο της Πάτρας.

Στο πλαίσιο αυτών των ξεναγήσεων το χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών επισκέφθηκαν το Σάββατο 4 Μαρτίου τα μέλη της ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΟΙΑΣ και η σχολή Αγιογραφίας. Την ξενάγηση πραγματοποίησε ο εικαστικός – Αγιογράφος Πέτρος Λαμπρινάκος.

Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων

Μαθητές σχολείων της Πάτρας στο Καταφύγιο

Το ιστορικό καταφύγιο της Πάτρας κάτω από τα Υψηλά Αλώνια επισκέφθηκαν οι μαθητές του 8ου Λυκείου και του 16ου Γυμνασίου της Πάτρας την Παρασκευή 3 Μαρτίου. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ξεναγήθηκαν στο καταφύγιο από το μέλος του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ρένα Σκαρλάτου.

Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων Πάτρα: Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Δημοτική Πινακοθήκη και το Καταφύγιο των Υψηλών Αλωνίων

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments