Πάτρα: Επίσκεψη μελών της διοίκησης της Ενωσης Ξενοδόχων στο Επιμελητήριο Αχαΐας
Η ανάπτυξη του αεροδρομίου του Αράξου και η διατήρηση των αεροπορικών συνδέσεων με πόλεις του εξωτερικού στη συνάντηση Ενωσης Ξενοδόχων και Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της νέας διοίκησης της Ένωσης Ξενοδόχων Αχαΐας στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας των δύο φορέων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θοδωρής Λουλούδης και ο πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών Φίλιππος Οικονόμου υποδέχθηκαν τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Δημήτρη Διαμαντόπουλο, τη γραμματέα Νατάσα Τσουραμάνη και το μέλος του ΔΣ Βασίλη Διαμαντόπουλο και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με κοινές δράσεις που μπορούν να αναπτύξουν οι δύο φορείς.
Εκ των βασικών ζητημάτων που συζητήθηκαν ήταν η ανάπτυξη του αεροδρομίου του Αράξου και η διατήρηση των αεροπορικών συνδέσεων με πόλεις του εξωτερικού. Από την Ένωση Ξενοδόχων ζητήθηκε η συνδρομή του Επιμελητηρίου για να γνωστοποιηθεί η δυνατότητα ταξιδιών σε πόλεις, όπως η Λιλ, η Ναντ και το Μπάρι, ώστε να μη χαθούν οι γραμμές, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν. Εκτιμήθηκε πως η διατήρηση των αεροπορικών συνδέσεων θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Επιπλέον, η Ένωση Ξενοδόχων ζήτησε τη συνδρομή του Επιμελητηρίου στη διοργάνωση ημερίδας σχετικής με την ανάπτυξη του Τουρισμού στην Αχαΐα. Τέλος, προτάθηκε η δημιουργία μιας προωθητικής ενέργειας, όπου θα προσφέρονται τοπικά προϊόντα στους τουρίστες κατά την άφιξή τους στην Αχαΐα, στο πλαίσιο της γνωριμίας των επισκεπτών με τον τόπο.
Από την πλευρά του Επιμελητηρίου Αχαΐας, επισημάνθηκε ότι ο φορέας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης Ξενοδόχων και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι αγαστή, καθώς ο στόχος της τουριστικής ανάπτυξης είναι κοινός.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Η εορτή της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντουεορτή στον Σελινούντα Αιγίου ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Την Παρασκευή η Κεντρική Εκδήλωση του 29ου Φεστιβάλ Σταφίδας 2026
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Ο εορτασμός της Αγίας Παρασκευής στο Μιχόι Αχαΐας ΦΩΤΟ
