Πάτρα: Επιστολή της Εμπορικής Ανανέωσης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου

«Θα παραμείνουμε αταλάντευτα στην επιλογή μας για διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες στα τεκταινόμενα του Εμπορικού Συλλόγου» σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Πάτρα: Επιστολή της Εμπορικής Ανανέωσης προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου απέστειλε η παράταξη «Εμπορική Ανανέωση».

Σε αυτή σημειώνονται τα εξής: «Κύριε πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, απαντώντας στην αδικαιολόγητη επίθεση που κάνατε κατά της Εμπορικής Ανανέωσης και ιδιαίτερα στον κ. Ρούπα με σχετικό Δελτίο Τύπου “εκ του συλλόγου”, χρησιμοποιώντας μάλιστα υβριστικούς και ανοίκειους χαρακτηρισμούς περί ¨κυμβάλων¨ και άλλα φαιδρά, σας δηλώνουμε ότι δεν θα σας ακολουθήσουμε σε αυτόν τον κατήφορο. Αντίθετα θα παραμείνουμε αταλάντευτα στην επιλογή μας για διαφάνεια και δημοκρατικές διαδικασίες στα τεκταινόμενα του Εμπορικού Συλλόγου.

Σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το συμβάν κατά την διάρκεια της ενημέρωσης για το Open Mall/2, έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω:

Η διακοπή της συνεδρίασης/ενημέρωσης οφείλεται αποκλειστικά στην στάση του έμμισθου τεχνικού συμβούλου του έργου Κου Παπανδρέου, ο οποίος ως υπεύθυνος οικονομολόγος του έργου, όταν του ζητήθηκε από τον κ Ρούπα να παρέχει πληροφορίες, αυτός προτίμησε να δηλώσει παραίτηση ενώπιων όλων και να αρνηθεί την ενημέρωση επί θεμάτων της αρμοδιότητας του.

Ο Κος Παπανδρέου δείχνοντας ασέβεια προς όλους τους παρευρισκόμενους αλλά πρωτίστως προς το πρόσωπο σας Κ. Πρόεδρε και έλλειψη στοιχειώδους επαγγελματισμού, αποφάσισε να τραπεί σε φυγή παραιτούμενος.

Παρακαλούμε Κ. Πρόεδρε όπως μας ενημερώσετε αρμοδίως αν ισχύει η παραίτηση του Κ. Παπανδρέου από την θέση του οικονομολόγου του έργου.

Σε περίπτωση που δεν υφίσταται η παραίτηση του, θα μας επιτρέψετε να θεωρήσουμε την συμπεριφορά του ως προσχηματική με σκοπό να αποφύγει την λογοδοσία και τον έλεγχο.

Στην περίπτωση Κ. Πρόεδρε που ο κ. Παπανδρέου παραμείνει στην θέση του, σας καλούμε και σας προκαλούμε να καλέσετε σε εκ νέου συνάντηση για ενημέρωση για το Open Mall/2 με ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής για κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο έμπορο. Παρακαλούμε να ορίσετε την ημερομηνία διεξαγωγής της ενημέρωσης, κατά τρόπο ώστε να δοθεί ο χρόνος στον Κ. Παπανδρέου να ενημερωθεί επί των ζητημάτων ευθύνης του ώστε αυτήν την φορά ο ρόλος του να είναι εποικοδομητικός και όχι διακοσμητικός.

Γνωρίζουμε Κ. Πρόεδρε εκ των πρότερων ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθείτε στο αίτημα μας διότι έχετε κενότητα επιχειρημάτων σχετικά με το Open Mall/2, δεν υπάρχει καμία σοβαρή επιστημονική μελέτη που θα διευκολύνει την υλοποίηση του έργου. Το σχέδιο στο σύνολο του είναι ¨πλίνθοι τε και κέραμοι ατάκτως ερριμένα¨ όπως ήταν και το Open Mall/1.

Ελπίζουμε να μας διαψεύσετε και να συγκαλέσετε εκ νέου ενημερωτική συνάντηση ώστε να υποστούμε όλοι την δημοκρατική βάσανο χωρίς ύβρεις, πυροτεχνήματα και κούφια λόγια».

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Άνδρας κατηγορείται ότι χτύπησε γυναίκα στην οδό Πέντε Πηγαδίων 
Λεχαινά: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση και στην Αγ. Μαύρα
Πάτρα - Πανεπιστήμιο: Πολιτικοί μηχανικοί επέστρεψαν στα έδρανα μετά από 40 χρόνια
Αχαΐα – Τραγωδία στη Βαλμαντούρα: Η Θεώνη Παντελή είναι η 59χρονη που καταπλακώθηκε από τρακτέρ