Πάτρα: Επιχείρηση “καθαριότητα” κάδων αποριμμάτων – Μόνο το 50% του δικτύου καλύπτουν οι εργαζόμενοι

Τρία σύγχρονα ειδικά μηχανήματα πλύσης εκτελούν περίπου 40 δρομολόγια ανά μήνα και πλένουν περίπου 3.000 πράσινους κάδους συνολικά

3 2

Η Δημοτική Αρχή, αξιοποιώντας στο έπακρο τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα και τον μηχανικό εξοπλισμό του Δήμου Πατρέων, έχει εκπονήσει και υλοποιεί, μεθοδικό σχέδιο πλύσης κάδων απορριμμάτων, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες.

Οι εναπομείναντες εργαζόμενοι της Καθαριότητας, παρά το γεγονός ότι είναι ακόμα λιγότεροι, λόγω των καλοκαιρινών αδειών, συνεχίζουν να πλένουν τους κάδους, χρησιμοποιώντας τρία σύγχρονα ειδικά μηχανήματα πλύσης (καδοπλυντήρια) εκτελώντας περίπου 40 δρομολόγια ανά μήνα και πλένοντας περίπου 3.000 πράσινους κάδους συνολικά. Έτσι, ανά μήνα, καλύπτουν περίπου το 50% του συνόλου του δικτύου, σε όλη την έκταση διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Με τον τρόπο αυτό οι κάδοι παραμένουν καθαροί, όμως και οι δημότες, απευθύνουμε έκκληση να τηρούν τις αυτονόητες προβλέψεις του Κανονισμού Καθαριότητας, να μην ρίχνουν στους κάδους χύμα τα απορρίμματα, αλλά σε καλά κλεισμένες σακούλες απορριμμάτων και βέβαια να τους κλείνουν αμέσως μετά για να αποφεύγεται η δυσοσμία.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 13
διακοπή νερού
20200615 X MPONANOS 3
δημαρχειο