Πάτρα: Εθελοντικές Δράσεις της νεοσύστατης ομάδας εθελοντών του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων ΦΩΤΟ
Στο Έλος Αγυιάς
Η νεοσύστατη ομάδα εθελοντών του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων έκανε καθαρισμούς και κλαδέματα στο Έλος Αγυιάς. Στόχος ήταν η “διάνοιξη” του μονοπατιού που βρίσκεται στην άκρη του έλους, κατά μήκος του δρόμου, με σκοπό τη βελτίωση της προσβασιμότητας για τους περιπατητές και τους λάτρεις της φύσης.
Οι εθελοντές αποκατέστησαν το μονοπάτι, καθαρίζοντας τη βλάστηση και οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν την περιοχή με ασφάλεια και άνεση.

Προχώρησαν επίσης στον καλλωπισμό της εισόδου του Πάρκου, δημιουργώντας έναν πιο φιλόξενο και ευχάριστο χώρο. Φύτεψαν λουλούδια, αναβάθμισαν το χώρο με καλλωπιστικά φυτά, και φρόντισαν για τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος στην είσοδο του Πάρκου.

Το Έλος Αγυιάς και το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων αποτελούν φυσικό πνεύμονα και ένα κεντρικό σημείο αναφοράς για την προώθηση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Τα μέλη του Πάρκου παρακαλούν όλους τους συμπολίτες να συμβάλλουν στην προστασία του Έλους Αγυιάς, προάγοντας την ήπια και υπεύθυνη χρήση του χώρου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Η Απόδοση της Θεοτόκου στην Παναγίτσα του Δροσάτου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Ήλιδα: Ολοκληρώθηκε η παράσταση «Σταφιδόκαμπος» ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
