Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο στο 64ο Δημοτικό Σχολείο
Κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» με ειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στο χώρο από τις 10 το πρωί, έως και τη 1 το μεσημέρι.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το προσεχέςΣάββατο 10 Ιουνίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολικού συγκροτήματος, Αμερικής 8.
Κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Αγιος Ανδρέας» με ειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται στο χώρο από τις 10:00 π.μ., έως και τις 13:00.
«Επειδή οι ανάγκες σε αίμα είναι πάγιες και διαρκείς, καλούμε όσους συνανθρώπους μας πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορούν να γίνουν αιμοδότες να διαθέσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και να συμμετάσχουν.
Θέλουμε να ελπίζουμε πως με τη συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Κάθε σταγόνα μετράει», αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Ημερίδα για την αδελφοποίηση Ψωφίδας και Ζακύνθου
Μην τις τραβάτε ποτέ: Ο ασφαλής τρόπος να εξαφανίσετε τις παρανυχίδες χωρίς μόλυνση
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από τον Εμπορικό Σύλλογο Δύμης για την «Βραδιά Εμπορίου»
Το λάθος που κάνουμε στο μπαλκόνι και μαζεύει κουνούπια – Πώς θα τα εξαφανίσετε
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
