Πάτρα: Ευεργέτιδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου η Παναγιώτα Λάζαρη – Το Σάββατο εκδήλωση μνήμης

Η Παναγιώτα Λάζαρη χρίζεται ευεργέτιδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας της Πάτρας και το όνομά της θα χαραχθεί στην πλάκα της εισόδου του Σταθμού.

Πάτρα: Ευεργέτιδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου η Παναγιώτα Λάζαρη - Το Σάββατο εκδήλωση μνήμης

Ο Δήμαρχος Πατρέων και Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σας καλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν, στη μνήμη της Δασκάλας, Παναγιώτα Λάζαρη, το Σάββατο 16 Ιουλίου και ώρα 8:00 μ.μ., στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου Πατρών, Σωτηριάδου 6, παρουσία κοινού και επισήμων.

Στο κτίριο της «Φωλιάς του Παιδιού», επί της οδού Μαιζώνος και Γκότση, η «Μάνα» Παναγιώτα Λάζαρη, προσέφερε αγάπη στα παιδιά του Δημοτικού Βρεφοκομείου που βρέθηκαν εκεί, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να διαμορφωθούν σε χρήσιμα και αναγκαία μέλη της κοινωνίας μας.

Για το λόγο αυτό, η Παναγιώτα Λάζαρη χρίζεται ευεργέτιδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου και κατ’ επέκταση της κοινωνίας της Πάτρας και το όνομά της θα χαραχθεί στην πλάκα της εισόδου του Σταθμού, καθώς και στη μνήμη μας, ως μίας εκ των ευεργετών.

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Για ακόμη περισσότερα νεα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, μπείτε στην ροή ειδήσεων του pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ