Πάτρα: Φωταγωγείται το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας

Κτίρια και μνημεία σε όλη την Ελλάδα φωταγωγούνται στις 12 Οκτωβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας.

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας στις 12 Οκτωβρίου, πέντε πόλεις της Ελλάδας πρόκειται να φωταγωγήσουν σημαντικά κτίρια και μνημεία τους με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της αρθρίτιδας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΡευΜΑζήν, βασικός στόχος της οποίας αποτελεί η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα ρευματικά-μυοσκελετικά νοσήματα. Στις εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί συμπεριλαμβάνεται η φωταγώγηση χαρακτηριστικών κτιρίων και μνημείων στις πέντε πόλεις-έδρες των συλλόγων-μελών της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης και της Πάτρας.

Στις 12 Οκτωβρίου από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ενώ στο σημείο θα υπάρχουν εθελοντές που θα προσφέρουν στους πολίτες έντυπο υλικό ενημέρωσης.

Λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα, θα διοργανωθεί και η ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας 2022», στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, με την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) και της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ). Η έναρξη της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΛΟΚΑ
Καλάβρυτα