Πάτρα – Φωτιά στο Γηροκομειό: 45χρονη που προσήχθη «έδωσε» την αδερφή της για την πυρκαγιά

Οι αρχές προχώρησαν στον εντοπισμό της κλήσης και στη συνέχεια βρέθηκε η ύποπτη να κινείται κοντά στην περιοχή.

ΠΑΤΡΑ, ΦΩΤΙΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ 9/7/2024

Στην προσαγωγή μιας 45χρονης γυναίκας προχώρησαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ και στη συνέχεια την παρέδωσαν στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών για τη φωτιά που ξέσπασε στο Γηροκομειό Πατρών το μεσημέρι της Τρίτης 9/7/2024.

Πάτρα: Κλειστό μέχρι νεωτέρας το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Αρχικά είχαν γίνει γνωστές πληροφορίες πως προσήχθη μία 45χρονη που απειλούσε να βάλει φωτιά στην περιοχή. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του pelop.gr, η 45χρονη που προσήχθη στις αρχές, καταγγέλλει ότι η αδελφή της απειλούσε τις προηγούμενες ημέρες πως θέλει να βάλει φωτιά στο Κωνσταντοπούλειο Ευγήρειο.

Πάτρα: Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στο Γηροκομειό χωρίς ενεργό μέτωπο, παραμένει ο κίνδυνος αναζωπυρώσεων ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα άφησε σοβαρές ζημιές στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων που δεν θα λειτουργήσει μέχρι νεωτέρας, ενώ εκκενώθηκε το Κωνσταντοπούλειο Ιδρυμα από τους περίπου 80 τροφίμους. Την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει η καταγραφή των ζημιών από την πυρκαγιά, όπου ήδη έχει γίνει γνωστό ότι κάηκε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι.

Η υπόθεση της 45χρονης και τα όσα καταγγέλλει, αποτελούν αντικείμενο έρευνας από αξιωματικούς της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.