Πάτρα: Γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με την Πολυφωνική

Σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζει η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας για τις ημέρες των Χριστουγέννων

Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Σειρά εκδηλώσεων ετοιμάζει η Πολυφωνική για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «Ηλιοδωρία» (Διεύθυνση: Γιάννης Παναγιωτόπουλος), πρόκειται να παρουσιάσει συναυλίες με κάλαντα του 12ημέρου, μετά από προσκλήσεις φορέων, 3-18 Δεκεμβρίου, σε διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής μας, όπως Ψάρι Ηλείας, Λάππα, Κόμη Βάρδας, Νέα Μανωλάδα, Βραχναίικα και Άνω Καστρίτσι.

Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Το Θεατρικό Εργαστήρι (ανηλίκων) θα παρουσιάσει το έργο: «Ο Άγιος Βασίλης των πάγων», της Μάρθας Βασκαντήρα, σε δραματοποίηση, διασκευή και σκηνοθεσία της Διευθύντριας του τμήματος, Αθηνάς Καλλιμάνη- Γεωργιτσοπούλου και σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ- ΟΞΥΓΟΝΟ. Θα μετάσχει και η Προπαιδική Χορωδία του Οργανισμού (Διεύθυνση: Μαριαλένα Μπόκαρη). Videoart, Γιάννης Παππάς. Θα δοθούν 3 παραστάσεις, στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Συλλόγου Πατρών (Πλ. Ελευθερίας), το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα και την Κυριακή 11.30 το πρωί και 6.30 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Εν τω μεταξύ στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες για τις δύο Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Οργανισμού, που θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο Royal, 21 και 23 Δεκεμβρίου, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

Στις συναυλίες θα λάβουν μέρος, 300 ερμηνευτές από τα τμήματα του Οργανισμού: Προπαιδική Χορωδία, Παιδική Χορωδία, Νεανική Χορωδία, Μικτή Χορωδία, Βυζαντινός Χορός, Γ.Φ.Σ. «Εμμέλεια», Φιλαρμονική Ορχήστρα, Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «Ηλιοδωρία» αλλά και σχήματα του Ωδείου της «Πολυφωνικής», που θα παρουσιάσουν μία πανδαισία Χριστουγεννιάτικης οργανικής, φωνητικής και χορωδιακής μουσικής από όλον τον κόσμο και με προσκαλεσμένες, την Χορωδία Bel Cantes του Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας και την «Ακαδημία Χορού/Dance» της Ελένης Μπαλαφούτη. Τηλεοπτική παραγωγή: ΙΟΝΙΑΝ TV.

Από 10 Δεκεμβρίου αρχίζει και η διάθεση των αριθμημένων προσκλήσεων (περιορισμένος αριθμός), για το κοινό, από τα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments