Πάτρα: Η αντιδήμαρχος Βίβιαν Σαμούρη εκπροσώπησε το Δήμο στο Πανελλήνιο Συνέδριο Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας

Τι ανέφερε στον χαιρετισμό της.

Βίβιαν Σαμούρη

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσωπώντας την Δημοτική Αρχή, παραβρέθηκε και χαιρέτησε το βράδυ της Παρασκευής, στην έναρξη του 7ου Πανελλήνιου Συνέδριου Παιδικής και Νεανικής Γυναικολογίας, που διεξήχθη στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστηµίου Πατρών.

Στον χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Η διεξαγωγή του «7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας» στην αχαϊκή πρωτεύουσα, αποτελεί ένα αξιοσημείωτο γεγονός, καθώς καταξιωμένοι επιστήμονες, θα ενημερώσουν ουσιαστικά, εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο της Υγείας, καθώς επίσης ειδικευόμενους, φοιτητές και σπουδαστές για τη σωστή αντιμετώπιση των γυναικολογικών προβλημάτων της εφηβείας.
Η δημοτική αρχή, υποστηρίζει θερμά τέτοιου είδους επιστημονικές δράσεις, δοθέντος ότι απαντούν με σύγχρονο τρόπο στα νέα προβλήματα υγείας των παιδιών και των νέων κοριτσιών, συνεισφέροντας, εμμέσως πλην σαφώς, τα μέγιστα και στον καθοριστικό τομέα της πρόληψης.

Έναν τομέα, που υπολείπεται εμφανώς των αναγκών της κοινωνίας, λόγω της περιορισμένης εφαρμογής προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής της υγείας του πληθυσμού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές και τους εισηγητές του Συνεδρίου, διότι η ενημέρωση που παρέχουν στοχεύει κατ’ ουσίαν στη «θωράκιση» της υγείας των νεαρών γυναικών, δηλαδή του μέλλοντος της κοινωνίας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΠΑΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΦΛΟΚΑ
Καλάβρυτα