Πάτρα: Η Χριστουγεννιάτικη φάτνη διά χειρός… Πέτρου Βρυώνη! ΦΩΤΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσει και φέτος η τοποθέτηση του εορταστικού διακόσμου και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση της χριστουγεννιάτικης φάτνης στην Πλατεία Γεωργίου.
Σε πυρετό δημιουργίας και προετοιμασίας βρίσκεται o Πέτρος Βρυώνης, ο οποίος μας έδωσε μια πρώτη γεύση από τη χριστουγεννιάτικη φάτνη διά χειρός του… ιδίου φυσικά!

Οι φωτογραφίες που ανάρτησε ο ίδιος στα social media κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και επιτείνουν την αγωνία μας για το τελικό αποτέλεσμα καθώς διαφαίνονται οι φιγούρες που πρόκειται να κοσμήσουν την φετινή φάτνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον Νοέμβριο θα ξεκινήσει και φέτος η τοποθέτηση του εορταστικού διακόσμου και θα ακολουθήσει η τοποθέτηση της χριστουγεννιάτικης φάτνης στην Πλατεία Γεωργίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έτρωγα σταφύλια κάθε μέρα για μια εβδομάδα και τα οφέλη που είδα δεν τα περίμενα»
Apple και Ford ενώνουν δυνάμεις: Τι σημαίνει για την πλοήγηση στο αυτοκίνητό σου
Πρόκριση στους τελικούς για την αθλήτρια της ΝΕΠ Παρασκευή Καλύβα
Πώς ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου μπορεί να βρει κρυφή υγρασία στους τοίχους
Έδωσαν περιέργεια σε ρομπότ και εκείνα άρχισαν να μαθαίνουν σαν νήπια
