Πάτρα: Η δημοτική αρχή παρούσα στις εκδηλώσεις εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων

Ποιος θα βρίσκεται που.

ΠΑΤΡΑ φωτογραφία αρχείου

Η Δημοτική Αρχή θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις, για τον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων.
Συγκεκριμένα:

• Στις 10 π.μ., ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύσης Πλέσσας και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, θα παρευρεθούν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας και στις 11 π.μ. στον Αγιασμό των Υδάτων στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου.

• Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Μελάς και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, θα παρευρεθούν, στις 12:30 μ.μ., στον Αγιασμό των Υδάτων στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ «Επ. Πετραλιάς».

• Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, θα παρευρεθεί, στις 9 π.μ., στον Αγιασμό των Υδάτων στην Κρυσταλλόβρυση Αχαΐας.

• Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Ρίου, Βαγγέλης Κατσακούλης και ο άμισθος σύμβουλος Δημάρχου Σωτήρης Κόρρας, θα παρευρεθούν στον Αγιασμό των Υδάτων, στις 11:00 π.μ., στο Αλιευτικό Καταφύγιο Αραχωβιτίκων.

• Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και ο Αντιπρόεδρος, Διονύσης Κλάδης, θα παρευρεθούν, στις 10:30 π.μ., στον Ι.Ν. Παντοκράτορα και στη συνέχεια, στον Αγιασμό των Υδάτων της Δεξαμενής.

• Η Δημοτική Σύμβουλος, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, θα παρευρεθεί, στις 10:00 π.μ., στον Αγιασμό των Υδάτων στην Παραλία Πατρών.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments