Πάτρα: Η δημοτική αρχή στο πλευρό των φοιτητών στην διαμαρτυρία για τα ιδιωτικά ΑΕΙ
Η Δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των φοιτητών και των μαθητών που διεκδικούν πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, συμμετείχε σήμερα, στην πολυπληθή και δυναμική συγκέντρωση και πορεία, που διοργάνωσαν στην πλατεία Γεωργίου, οι φοιτητικοί σύλλογοι της Πάτρας, ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και στο “απαράδεκτο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ” όπως αναφέρεται.
Η Δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των φοιτητών και των μαθητών που διεκδικούν πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: “Το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ., έχει στόχο να διαλύσει την δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση, για την οποία ο λαός μας, οι φοιτητές, οι μαθητές, έχουν αγωνιστεί να κερδίσουν.

Η Δημοτική Αρχή, διεκδικεί την απόσυρσή του, αγωνιζόμενη με το λαό και τη νεολαία, για αποκλειστικά δημόσιες, δωρεάν, σύγχρονες σπουδές, κόντρα στην υποβάθμιση των πτυχίων, για πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για σύγχρονες, ποιοτικές, δημόσιες και δωρεάν σπουδές”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τα data centers θα χτίζονται δίπλα σας χωρίς να σας το πει κανείς
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Έκλεψαν 70.000 ευρώ από ηλικιωμένη στη Βοιωτία προσποιούμενοι εφοριακό και αστυνομικό
Η Google θάβει ακόμη βαθύτερα τα αποτελέσματα αναζήτησης
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
