Πάτρα: Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία προσφέρει δύο καρέκλες χημειοθεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ».

ΠΑΤΡΑ

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» θα προσφέρει δυο καινούργιες καρέκλες Χημειοθεραπείας & Αιμοκάθαρσης με τέσσερα μοτέρ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια».

Οι ειδικές αυτές καρέκλες που θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών, θα παραδοθούν στο Π.Γ.Ν.Π. (Κτίριο Κεντρικής Διοίκησης) την Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στις 14:00, στο πλαίσιο μιας λιτής και σύντομης τελετής.

Στην τελετή παράδοσης θα δώσει το παρών ο Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, κύριος Ευάγγελος Φιλόπουλος, καθώς και τα Μέλη του Παραρτήματος Πατρών της Ε.Α.Ε., οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Νοσοκομείου και με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. κάνοντας γνωστό το έργο της Ε.Α.Ε. παράλληλα με την ανάγκη στήριξης από όλους του έργου αυτού και της αναγκαιότητας της ενημέρωσης πάνω στο θέμα πρόληψης  της νόσου του καρκίνου .
Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ευχαριστεί  θερμά το Ίδρυμα «ΝΤΕΠΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» για την ανθρώπινη αυτή κίνηση βοηθείας προς τους ογκολογικούς ασθενείς που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντικειμενικές αξίες
φωτιά
6η ΥΠΕ
ΠΑΤΡΑ