Πάτρα: Η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη στην πίτα της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών
Το πρωί της περασμένης Κυριακής.
Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη παραβρέθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου στην κοπή της πίτας που πραγματοποίησε στη βίλλα «Φέγγου» η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών.
Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έχει γίνει για την διαμόρφωση νέων χώρων που θα φιλοξενούν πολιτιστικές δραστηριότητες και τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας και στήριξης της προσπάθειας που καταβάλλει το σωματείο στην αναζήτηση, καταγραφή και συγκέντρωση στοιχείων, εκδόσεων, μελετών και κειμηλίων τα οποία αφορούν σε όλη τη διάρκεια του ιστορικού βίου της Αχαΐας.
Ο πρόεδρος της Εταιρείας Αχαϊκών Σπουδών Ευάγγελος Πολίτης – Στεργίου από τη πλευρά του αναφέρθηκε στο έργο της εταιρείας και την συνεισφορά της στη διαφύλαξη, μελέτη, ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς του αχαϊκού χώρου καθώς και στη διαχρονική συνεργασία με το Δήμο της Πάτρας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγνήσιο: Το μέταλλο που «μικραίνει» την ηλικία του εγκεφάλου και προστατεύει από την άνοια
Τα Google Pixel 11 Pro και Pro XL φέρνουν Tensor G6, 3.600 nits, zoom 120x και νέο HiLight
Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία στο ναό του Αγίου Δημητρίου Πατρών ΦΩΤΟ
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το Google Pixel 11 μεταφράζει τη νοηματική σε κείμενο
Οι Θεομητορικοί ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Επιστήμονες βρήκαν τρόπο να εντοπίζουν πέντε χρόνια πριν τι θα γίνει επιτυχία
