Πάτρα: «Η Κατερίνα μας χρειάζεται» – Έκκληση για αίμα από τον πατέρα της
Με συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο Χρήστος Καραγιάννης, γνωστός Πατρινός, ζητά άμεση βοήθεια για τη 14χρονη κόρη του Κατερίνα, που νοσηλεύεται στην Αθήνα.
Έκκληση για αίμα απευθύνει ο γνωστός Πατρινός Χρήστος Καραγιάννης, ζητώντας τη στήριξη όσων μπορούν να βοηθήσουν την κόρη του, Κατερίνα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ Παίδων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Η ανάρτησή του αναφέρει: «Η Κατερίνα μας χρειάζεται αίμα. Όποιος μπορεί να δώσει ή να ξεχρεώσει μία μονάδα αίμα, σε συνεννόηση με την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου “Γεννηματάς”. Στοιχεία: Καραγιάννη Κατερίνα του Χρήστου – ΜΕΘ Παίδων, Ιατρικό Αθηνών.»
Η ανάγκη είναι επείγουσα και κάθε προσφορά μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Αιμοδοσία του “Γεννηματάς”, αναφέροντας τα στοιχεία της ασθενούς.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι πραγματικά πίνουμε από τα πλαστικά μπουκάλια: Οι αόρατοι κίνδυνοι για την υγεία
Το Dragon Ball: Sparking Zero σπάει τα όριά του με 30 νέους χαρακτήρες και νέο mode
Πολύ γέλιο από την «Οικογένεια Τσεκμέ» στη σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Πάτρας
Φίδι: Τι πρέπει να κάνεις αν δεις και τι αν σε δαγκώσει
Το Marvel Wolverine αποκάλυψε τα πάντα και το Story Trailer τα λέει όλα
