Πάτρα: Η Κίνηση «Πρόταση» αποχαιρετά τον Γιώργο Σταυρόπουλο

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Πάτρα: Η Κίνηση «Πρόταση» αποχαιρετά τον Γιώργο Σταυρόπουλο

«Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Σταυρόπουλου, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και Αντιπρύτανη, σκόρπισε μεγάλη θλίψη στα μέλη της Πρότασης. Ήταν ένας άνθρωπος σημαντικός για την Πάτρα και για τον φορέα μας».

Αυτό σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Κίνηση Πρόταση και συνεχίζει: «Πέρα από την στενή φιλική σχέση που είχε με τους ιδρυτές της Πρότασης εδώ και πολλά χρόνια, υπήρξε Αρωγό μέλος, συνεργάτης μέσα από την Πανεπιστημιακή κοινότητα και θερμός υποστηρικτής της πρόληψης.

Ο Γιώργος ήταν πάντα παρών στις εκδηλώσεις του φορέα, μαζί με την αγαπημένη σύντροφό του Ειρήνη, επίσης δραστήριο μέλος της Πρότασης.

Η φιλοσοφία της πρόληψης τον άγγιζε ιδιαίτερα και συμβάδιζε με την προσωπική του φιλοσοφία ως ενεργός πολίτης που συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές δράσεις τις οποίες στήριζε διακριτικά και ουσιαστικά.

Ο Γιώργος, ένας σημαντικός Πανεπιστημιακός δάσκαλος, ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, μια προσωπικότητα με εξαιρετικό ήθος και αρχές θα λείψει πολύ από τους ανθρώπους του αλλά και από την πόλη μας.

Ευχόμαστε δύναμη και παρηγοριά στην οικογένειά του. Το επιστημονικό και ανθρώπινο αποτύπωμα του θα μείνει ισχυρό και αξέχαστο στην πόλη μας».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ