Πάτρα: Η ναρκωτική ουσία «boum», ο σουγιάς και η μουσική στη διαπασών!
Οι πέντε συλλήψεις προέκυψαν από τέσσερα διαφορετικά περιστατικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων στην Αχαϊκή πρωτεύουσα

Συνολικά πέντε συλλήψεις σε διαφορετικά περιστατικά κατέγραψε η Αστυνομία στην Πάτρα, με τους ελέγχους να αποκαλύπτουν ποσότητες κάνναβης, ναρκωτική ουσία «boom» και έναν σουγιά. Στο αστυνομικό δελτίο και ιδιοκτήτης καταστήματος για διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Έντονη ήταν η δραστηριότητα των αστυνομικών δυνάμεων στην Πάτρα το τελευταίο 48ωρο, με διαδοχικούς ελέγχους που οδήγησαν σε πέντε συλλήψεις για διαφορετικές παραβάσεις της νομοθεσίας.
Στην Πάτρα ταυτοποιήθηκε διαρρήκτης 14 ετών, άρπαξαν κοσμήματα και το έσκασαν από το μπαλκόνι!
Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τρεις άνδρες συνελήφθησαν για υποθέσεις ναρκωτικών, ένας για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ένας για διατάραξη της κοινής ησυχίας.
Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά – Εντοπίστηκε και «boom»
Τα ξημερώματα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών συνέλαβαν δύο άνδρες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν συνολικά 4,8 γραμμάρια κάνναβης.
Το ίδιο βράδυ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη ενός άνδρα, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκαν στην κατοχή του 8,2 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας που αναφέρεται ως «boom».
Οι ποσότητες κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.
Μουσική που ξεσήκωσε τη γειτονιά
Στο αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνεται και σύλληψη ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, τα ξημερώματα του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας λειτουργούσε το κατάστημα με μουσική σε ένταση που προκαλούσε διατάραξη της κοινής ησυχίας των περιοίκων. Τη σύλληψη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών.
Με σουγιά στην κατοχή του
Ακόμη μία σύλληψη σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών εντόπισαν άνδρα που κατείχε μαχαίρι τύπου σουγιά.
Το μαχαίρι κατασχέθηκε και ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Οι πέντε συλλήψεις προέκυψαν από τέσσερα διαφορετικά περιστατικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων στην Πάτρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News