Πάτρα: Η Βίβιαν Σαμούρη εκπροσώπησε την Δημοτική Αρχή σε εκδήλωση για την σκλήρυνση κατά πλάκας:

Τι ανέφερε στον χαιρετισμό της.

ΠΑΤΡΑ

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή στην εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, που διοργάνωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας, με θέμα: “Σκλήρυνση κατά πλάκας: Εξελίξεις στον τομέα της έρευνας. Δικαιώματα και ψυχολογία ασθενών”.

Η εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα, στο «Σπίτι του Ηπειρώτη», με τη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας κι άλλων Αρχών της πόλης και της περιφέρειας.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας στο χαιρετισμό της ανέφερε:

«Η σημερινή επιστημονική εκδήλωση του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών συγκαταλέγεται στις κινήσεις εκείνες που συνδράμουν συμβολικά και πρακτικά στην ενίσχυση σχημάτων της Κοινωνίας των Πολιτών όπως συλλόγων, ομάδων, ενώσεων που έχουν στόχο να συμπαρασταθούν και να βοηθήσουν πάσχοντες και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, συμπληρώνοντας στην ουσία τα κενά του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και της Πολιτείας.

ΠΑΤΡΑ

Η σημερινή εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις στον τομέα της Έρευνας-Δικαιώματα και Ψυχολογία ασθενών στην σκλήρυνση κατά πλάκας» που γίνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας Δυτικής Ελλάδος.

Δράσεις όπως η σημερινή έχουν μεγάλη αξία κυρίως διότι τονώνουν το συναίσθημα της Αλληλεγγύης και περνούν το μήνυμα στο ευρύ κοινό ότι για να σταθεί όρθια η κοινωνία μας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει πρωτίστως να έχουν όλοι ενσυναίσθηση».

Γι’ αυτό συγχαίρουμε τον Πανηπειρωτικό Σύλλογο για την πρωτοβουλία του αυτή και ως Δημοτική Αρχή σε αυτές τις κινήσεις θα σας συμπαρασταθούμε με κάθε δυνατότητά μας.

Το συντονισμό της εσπερίδας είχε ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού, Αλέξανδρος Χάιδας.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αντικειμενικές αξίες
φωτιά
6η ΥΠΕ
ΠΑΤΡΑ