Πάτρα: Η Βίβιαν Σαμούρη στην εκδήλωση του ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ» – ΦΩΤΟ

Στην εκδήλωση του ομίλου «ΑγκαλιάΖΩ», παρευρέθηκε η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη.

Σαμούρη

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, παραβρέθηκε, εκ μέρους του Δήμου Πατρέων χθες το βράδυ, στην εκδήλωση του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου, «ΑγκαλιάΖΩ», Νομού Αχαΐας.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος, ανέφερε τα εξής:

«Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου  «ΑγκαλιάΖω» είναι, ως γνωστόν, πανελλαδικά, από τους πιο παλιούς Εθελοντικούς Ομίλους καθώς συμπληρώνει εφέτος 46 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην κοινωνία μας.

Ο Όμιλος «ΑγκαλίαΖΩ» εργάζεται όλα αυτά τα χρόνια συνεχώς και με πάθος προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία μας, να ενημερώσει για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, να παρέχει κάθε πληροφορία που θα είναι χρήσιμη, να «αγκαλιάσει» ψυχοκοινωνικά και οικονομικά τους πάσχοντες, να τους στηρίξει ενδονοσοκομειακά, ακόμα και να τους βοηθήσει να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Σαμούρη

Με λίγα λόγια είν’ εδώ για να συμπληρώνει τα κενά της πολιτείας, που είναι πολλά και μεγάλα… με τη χαριστική βολή να δίνεται την τελευταία διετία όπου λόγω της πανδημίας της νόσου covid -19 και, συνακόλουθα, της μετατροπής  των δημοσίων νοσοκομείων σε νοσηλευτικά ιδρύματα μιας νόσου, οι ογκολογικοί ασθενείς, σε κάθε στάδιο της νόσου, παραμελήθηκαν με μεγάλες συνέπειες στην υγεία τους…

Εμείς, στο Δήμο Πατρέων, είμαστε δίπλα σε όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας και βεβαίως στον Όμιλο «ΑγκαλιάΖω» και την δραστήρια Πρόεδρο του Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη με την οποία σχεδιάζουμε, για την αμέσως επόμενη περίοδο, τη συνδιοργάνωση ημερίδων για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση αλλά και την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην ογκολογία.

Ευχόμαστε, από καρδιάς, υγεία και καλή δύναμη στους εθελοντές, στη Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και σε όλα τα μέλη του Ομίλου και τις οικογένειες τους».

Σαμούρη

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop