Πάτρα: Ημερίδα «Ενεργειακό Κόστος – Ρήτρα Αναπροσαρμογής», από τον Εμπορικό Σύλλογο στις 18 Μαΐου
Η Ημερίδα με θέμα: «Ενεργειακό Κόστος – Ρήτρα Αναπροσαρμογής» που διοργανώνει ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου.
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 18/5/2022 στις 7:00 μμ στην αίθουσα συσκέψεων του Συλλόγου (Πλ. Γεωργίου Α’ 25) με θέμα : «Ενεργειακό Κόστος – Ρήτρα Αναπροσαρμογής»
Στην ημερίδα – σύσκεψη είναι καλεσμένοι να συμμετάσχουν οι Βουλευτές Αχαΐας, οι Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί φορείς της περιοχής και οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Αχαΐας.
Σκοπός είναι η υπεύθυνη ενημέρωση και ο συντονισμός των ενεργειών και της δράσης μας απέναντι στο εξοντωτικό, για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, μέτρο της «Ρήτρας Αναπροσαρμογής»
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να μειώσετε την αρτηριακή πίεση με καθίσματα στον τοίχο
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
«Ανακάλεσμα – Προσκλητήριο Πεσόντων Αιγιαλέων Ηρώων στο Έπος του ’40-’43» στο Μουσείο «Ανδρέας Λόντος»
Τεχνικός αναπαρήγαγε το φαινόμενο αλλαγής χρώματος ρωμαϊκού γυάλινου αριστουργήματος 1.600 ετών
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
