Πάτρα – Καρναβάλι: Ξέφυγε η κατάσταση – 500 ευρώ για 4 άτομα, σε VIP θέσεις μ’ ένα μπουκάλι βότκα!

«Ρεζερβέ» πολλοί χώροι διασκέδασης. Από χθες Τετάρτη 2/03/2022  δεν υπήρχε ούτε θέση στα δημοφιλή κλαμπ της Πάτρας, τόσο για Σάββατο όσο και για Κυριακή του Καρναβαλιού.

Πάτρα - Καρναβάλι: Ξέφυγε η κατάσταση - 500 ευρώ για 4 άτομα, σε VIP θέσεις μ' ένα μπουκάλι βότκα!

Ο περιορισμός στα υπαίθρια πάρτι και το γεγονός ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται επί ποδός το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, ώστε να εμποδίσει κάποιους που θα τοποθετήσουν ηχεία σε πεζοδρόμους και πλατείες, αυξάνει το ενδιαφέρον των καρναβαλιστών να «κλείσουν» τραπέζι ή «θέση» σε κάποιο κλαμπ ή κέντρο διασκέδασης ή και καφέ, κυρίως για Σάββατο και Κυριακή.

Και επειδή η ζήτηση… αυξάνει τις τιμές, κάποιοι καταστηματάρχες θέλησαν να το εκμεταλλευθούν ώστε να «βγάλουν» κάποια από τα «σπασμένα» της πανδημίας!

Μέχρι και θέσεις vip έχουν δημιουργήσει στον χώρο τους στις οποίες η περιποίηση είναι στο «φουλ», όμως για τα 4- 6 άτομα θα πρέπει κάποιος να πληρώσει ακόμα και 500 ευρώ για να πάρει μία vodka belvedere μαζί με τα συνοδευτικά! Αν θα πιουν και δεύτερο μπουκάλι, η χρέωση είναι… λίγο λιγότερη!

Το περίεργο είναι ότι από χθες Τετάρτη δεν υπήρχε ούτε θέση στα δημοφιλή κλαμπ της Πάτρας, τόσο για Σάββατο όσο και για Κυριακή. Ακόμη και μεγάλα σε χωρητικότητα.

Ακόμη και στα καφέ, η τιμή του «μπουκαλιού» έχει εκτιναχτεί στα 100 ευρώ. Ιδιαίτερα σε όσα θα έχουν και guest κάποιον τραγουδιστή.

Οι επισκέψεις των καρναβαλιστών από άλλες περιοχές της χώρας αναμένεται ότι θα σπάσουν κάθε ρεκόρ, σε σχέση με τα 2 χρόνια αναβολής των καρναβαλικών εκδηλώσεων, λόγω της πανδημίας, αφού ο κόσμος «διψά»!

Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει ούτε ένα μικρό διαμέρισμα άδειο στην πλατφόρμα airbnb στο κέντρο της Πάτρας, ενώ με δυσκολία βρίσκεις… και στα προάστια! Οσο για τα ξενοδοχεία, πλησιάζουν το 100% πληρότητα!

Πατρινό Καρναβάλι 2022: Πληρότητα προς 100%, ρεζερβέ οι χώροι διασκέδασης

Θα πρέπει να τονιστεί ότι, όπως έγραψε η «Π», η ΕΛΑΣ έχει ήδη σχέδιο που θα εφαρμόσει για την αντιμετώπιση των υπαίθριων εκδηλώσεων

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, τονίζει: «Οι γιορτές σε κλειστούς χώρους έχουν να κάνουν με τη γενικότερη οδηγία που αφορά τη διασκέδαση. Υπάρχουν συγκεκριμένα μέτρα που πρέπει να τηρηθούν. Είναι οι οδηγίες που ακολουθούνται στην εστίαση και τη διασκέδαση.

Το «μέσα» γίνεται υπό συγκεκριμένες προϋπόθεσες που είναι καθορισμένες ενώ το «έξω» είναι απροσδιόριστο. Απαγορεύονται οι παρελάσεις, οι μαζικές εκδηλώσεις καθώς υπάρχει αδυναμία ελέγχου.

Δεν μπορείς σε μία παρέλαση να ελέγξεις αν είναι συμμετέχοντες εμβολιασμένοι ή αν έχουν κάνει covid test. Γίνονται πάρτι στην πόλη, και θα ήταν καλό πριν κάποιος πάει σε ένα πάρτι, να κάνει και ένα self test. Γιορτινή διάθεση αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει μόνο στην Πάτρα αλλά σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει γενικότερα μία ανησυχία μήπως έχουμε έξαρση τις επόμενες μέρες. Περνάμε τώρα σε μία φάση που αρχίζει να εκτονώνεται το κύμα. Με σύμμαχο την άνοιξη και τον καλό καιρό θα έχουμε μία ευκαιρία να ανασάνουμε»!

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ