Πάτρα: Καταγγελία για αδιαφάνεια στον Εμπορικό Σύλλογο από το μέλος του ΔΣ Ρούπα Γιάννη

Τι αναφέρει ο Γιάννης Ρούπας από την Εμπορική Ανανέωση.

Πάτρα: Καταγγελία για αδιαφάνεια στον Εμπορικό Σύλλογο από το μέλος του ΔΣ Ρούπα Γιάννη

«Την Δευτέρα 30/01/2023 εστάλη από τον Εμπορικό Σύλλογο ενημερωτικό mail – πρόσκληση προς όλα τα μέλη του συλλόγου σχετικά με εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου που αφορά τον ελληνικό κινηματογράφο, με χορηγία του Συλλόγου μας προς πατρινό έντυπο μέσο επικοινωνίας».

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση της Εμπορικής Ανανέωσης και συνεχίζει: «Η Εμπορική Ανανέωση μέσω του κ. Γιάννη Ρούπα, ζήτησε άμεσα διευκρινίσεις για την συγκεκριμένη χορηγία, η οποία δεν είχε συζητηθεί στο προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ.Πρόεδρος για ακόμα μια φορά, επιδεικνύοντας μια αλαζονική συμπεριφορά δεν μας έδωσε καμία απάντηση, ακολουθώντας την συνήθη τακτική των τελευταίων μηνών.

Αφού δεν λάβαμε καμία διευκρίνιση σχετικά με το θέμα, καλούμε το προεδρείο να ενημερώσει δημόσια τους Πατρινούς εμπόρους,

α) Ποιο θα είναι το όφελος των Πατρινών εμπόρων από την συγκεκριμένη χορηγία του συλλόγου μας.

β) Ποιο είναι το κόστος της χορηγίας και για πιο λόγο αποφασίστηκε χωρίς την ενημέρωση του Διοικητικού Συμβουλίου .

Θέλουμε να επισημάνουμε για ακόμα μια φορά, ότι ο Σύλλογος μας χρειάζεται διαφάνεια, συλλογικές αποφάσεις και δράσεις που θα σταθούν αρωγοί στις τοπικές επιχειρήσεις.

Η Εμπορική Ανανέωση πιστή στις αρχές της, σεβόμενη το πατρινό εμπόριο, δεν θα επιτρέψει την καταστρατήγηση των δημοκρατικών διαδικασιών και της διαφάνειας και θα συνεχίζει να καταγγέλλει οποιαδήποτε ενέργεια προσβάλει τα συμφέροντα του ιστορικού μας συλλόγου».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments