Πάτρα – Κίνηση «Πρόταση»: Θλίψη για τον θάνατο της Βούλας Μυρωνίδου

«Η Βούλα μία εξαιρετική επιστήμονας , ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, μια προσωπικότητα με εξαιρετικό ήθος και αρχές θα λείψει πολύ από τους ανθρώπους της αλλά και από την πόλη μας» σημειώνεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.

ΠΑΤΡΑ

Η είδηση του θανάτου της Βούλας Μυρωνίδου, σκόρπισε μεγάλη θλίψη στα μέλη της Πρότασης.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Ήταν μία γυναίκα σημαντική για τον φορέα μας, πέρα από την στενή φιλική σχέση που είχε με τους ιδρυτές συναδέλφους της στην ΠΡΟΤΑΣΗ εδώ και πολλά χρόνια.

Η Βούλα στήριξε από την πρώτη στιγμή την ΠΡΟΤΑΣΗ ως αρωγό μέλος τόσο γιατί την εξέφραζε η φιλοσοφία της πρόληψης όσο και γιατί η εμπιστοσύνη της στα πρόσωπα -εθελοντές ήταν απεριόριστη. Με την πορεία των χρόνων και την παρουσία της στις εκδηλώσεις μας, γνώρισε πολλούς εθελοντές του φορέα μας και εισέπραξε την εκτίμησή τους και την αγάπη τους. Η ίδια ως ενεργός πολίτης συμμετείχε σε πολλές κοινωνικές δράσεις τις οποίες στήριζε διακριτικά και ουσιαστικά.

ΠΑΤΡΑ

Η Βούλα μία εξαιρετική επιστήμονας , ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, μια προσωπικότητα με εξαιρετικό ήθος και αρχές θα λείψει πολύ από τους ανθρώπους της αλλά και από την πόλη μας.

Ευχόμαστε δύναμη και παρηγοριά στην οικογένειά της. Το επιστημονικό και ανθρώπινο αποτύπωμα της θα μείνει ισχυρό και αξέχαστο στην πόλη μα».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments