Πάτρα: Κινητοποίηση υπέρ της Παλαιστίνης την Τετάρτη

Συγκέντρωση αλληλεγγύης με σύνθημα «Κάτω τα χέρια απί τη Ράφα και τη Λωρίδα της Γάζας» στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Πάτρα

Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρα, με σύνθημα «Κάτω τα χέρια απί τη Ράφα και τη Λωρίδα της Γάζας» καλεί αύριο Τετάρτη 15/05/2024, (7μ.μ.) – μέρα επετείου της δολοφονικής επιχείρησης στη Νάκμπα (Παλαιστινιακή Καταστροφή 1948) στην πλατεία Γεωργίου.

Στο κάλεσμα, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Η πολιτική του κράτους-τρομοκράτη του Ισραήλ, με τις πλάτες ΕΕ-ΝΑΤΟ και φυσικά με την αμέριστη υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης, ολοένα και κλιμακώνεται. Οι συνεχείς βομβαρδισμοί των τελευταίων ημερών στους περίπου 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιους προκαλούν νέες εκατόμβες νεκρών. Είναι πια βέβαιο πως ετοιμάζει την ολοκληρωτική γενοκτονία του λαού των Παλαιστίνιων, μπλοκάρισμα της ανθρωπιστικής βοήθειας και την ολοκληρωτική ισοπέδωση των σπιτιών και των υποδομών.

Την εμπλοκή της χώρας την πληρώνει ο λαός με δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς καθώς και για πολεμικές αποστολές έξω από τα σύνορα με τη φρεγάτα «Υδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα. Ενώνουμε τη φωνή μας και τη δράση μας με τους λαούς σε όλο τον κόσμο και τις συγκλονιστικές κινητοποιήσεις που εξελίσσονται σε δεκάδες χώρες με κέντρο τα κατειλημμένα πανεπιστήμια. Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ