Πάτρα: Κλινική εξέταση μαστού από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας από τις 5 έως τις 8 Οκτωβρίου

Στην Κινητή Μονάδα, στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου.

Πάτρα

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, συνεχίζοντας το έργο και το όραμα της Λιολιώς Κολυπέρα, δίνει και φέτος το ηχηρό παρόν του τον μήνα Οκτώβρη, μήνα διεθνώς αφιερωμένο στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

Για δέκατη τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώνει τη δράση: Δωρεάν Κλινική Εξέταση (ψηλάφηση) Μαστού πάντα σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμο Πατρέων.

Εξειδικευμένοι γιατροί, θα εξετάζουν δωρεάν γυναίκες ηλικίας άνω των 40. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό. Οι ενδιαφερόμενες για εξέταση θα προσέρχονται με μάσκα και θα πρέπει να προσκομίζουν εφόσον υπάρχουν τις τελευταίες διαγνωστικές εξετάσεις τους.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στην Κινητή Μονάδα της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου την Τετάρτη 5/10 από τις 10:00 ως τις 14:00, την Πέμπτη 6/10 την Παρασκευή 7/10 από τις 10:00 ως τις 14:00 και από τις 17:00 ως τις 21:00 και το Σάββατο 8/10 από τις 10:00 ως τις 14:00.

Οι εθελόντριες του Συλλόγου μας θα είναι εκεί να ενημερώνουν τις γυναίκες και να τους προσφέρουν έντυπο ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop