Πάτρα: «Κονόμα» με προ covid καρναβαλικές στολές – Πλήρωσαν και δεν τις χρησιμοποίησαν και τώρα της ξαναπλήρωσαν!

Τους είχαν υποσχεθεί πως όταν περάσει η πανδημία θα βγουν με την ίδια στολή, και τελικά… ξαναπλήρωσαν!

στολές Φωτογραφία αρχείου

Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν καρναβαλιστές που είχαν πληρώσει την στολή τους προ-covid στο Πατρινό Καρναβάλι που ακυρώθηκε, στολή δεν παρέλαβαν, τους είχαν υποσχεθεί πως όταν περάσει η πανδημία θα βγουν με την ίδια, και τελικά… ξαναπλήρωσαν!

Η Αμαλία Δημητροπούλου γράφει στην «Πελοπόννησο»: «Πριν 2 χρόνια, όταν ακυρώθηκε η Καρναβαλική Παρέλαση λόγω κορονοϊού, όλοι εμείς που είχαμε παραγγείλει στολές, οφείλαμε να τις πληρώσουμε. Χρειάζεται να εξηγήσω γιατί; Για λόγους ηθικής απέναντι σε έναν ολόκληρο μηχανισμό ανθρώπων που είχαν δουλέψει κι έπρεπε να πληρωθούν. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που έσπευσαν -και σωστά- να παροτρύνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο να πληρώσει τις στολές και να μην αφήσει έκθετους τόσους εμπλεκόμενους.
Τότε, λοιπόν, η δέσμευση απέναντί μας ήταν πως με αυτές τις στολές θα παρελάσουμε στο επόμενο Καρναβάλι. Φέτος, που έφτασε, κάποιοι από εμάς μάθαμε -κι αυτό από σύμπτωση ούτε καν από τους ίδιους- πως η δέσμευσή τους δεν ισχύει. Πως η στολή που πληρώσαμε για το επόμενο Καρναβάλι δεν θα χρησιμοποιηθεί.

Εν ολίγοις και σε απλά Ελληνικά: Θεώρησαν υποχρέωσή μας να πληρώσουμε τη στολή με συγκεκριμένη δήλωση –συμφωνία και για συγκεκριμένο σκοπό, δηλαδή την παρέλαση, αλλά δεν θεώρησαν υποχρέωσή τους να μας ενημερώσουν για την ακύρωση της συμφωνίας! Δεν θεώρησαν υποχρέωσή τους να επιστρέψουν τα χρήματα ή μέρος αυτών. Δεν θεώρησαν υποχρέωση τους να δώσουν τη νέα στολή σε μια καλύτερη έστω τιμή. Πόσω μάλλον όταν μάλιστα συμβιώνουμε σε μια πόλη που όλοι γνωριζόμαστε με το μικρό μας όνομα»!